H ανανεωμένη μπουτίκ Franck Muller στην καρδιά της Αθήνας
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
h-ανανεωμένη-μπουτίκ-franck-muller-στην-καρδιά-της-562302379

H ανανεωμένη μπουτίκ Franck Muller στην καρδιά της Αθήνας

Ο διάσημος ελβετικός οίκος μας υποδέχεται στο νέο του σπίτι, στον «ακριβότερο» δρόμο της πρωτεύουσας, την οδό Βουκουρεστίου.

Οι μυημένοι στα των ρολογιών έχουν μία ειδική θέση στην καρδιά τους για τον οίκο Franck Muller. Κι αυτό γιατί αφορά το success story ενός χαρισματικού ανθρώπου με ξεχωριστό ταλέντο που από το 1992 χάραξε τον δικό του δρόμο στο σύμπαν της υψηλής ωρολογοποιίας δημιουργώντας μοναδικά στο είδος τους ρολόγια με εμπνευσμένο design και avant garde μηχανισμούς, συχνά υψηλότατης πολυπλοκότητας. Γιατί για τον Franck Muller, έναν εκ των δύο ιδρυτών της ομώνυμης εταιρείας, το ρολόι δεν είναι απλώς ένα αξεσουάρ που δείχνει την ώρα αλλά ένα μοναδικό κράμα περίπλοκης μηχανικής με φίνα αισθητική που έχει τις ρίζες της στο καλλιτεχνικό κίνημα του Art-Deco.

H ανανεωμένη μπουτίκ Franck Muller στην καρδιά της Αθήνας-1
Οι παραλληλόγραμμες και οι σχήματος tonneau κάσες, όλες επηρεασμένες σχεδιαστικά από το κίνημα Art Deco, αποτελούν σπεσιαλιτέ του οίκου Franck Muller. 

Από την εποχή ακόμα που ο κορυφαίος ωρολογοποιός εργαζόταν νυχθημερόν στο εργαστήρι του για να δώσει ζωή σε αυτά τα ξεχωριστά έργα τέχνης για τον καρπό, πάντρευε με μαεστρία τις παραδοσιακές τεχνικές ωρολογοποιίας με τις προοδευτικές του ιδέες. Κάθε σχέδιο είναι εύκολα αναγνωρίσιμο από την σιλουέτα και τα ξεχωριστά σκαλιστά φινιρίσματα, ενώ τα μοντέλα έρχονται στην τελική τους μορφή έπειτα από αρκετά στάδια χειροποίητης επεξεργασίας από εξειδικευμένους τεχνίτες.

H ανανεωμένη μπουτίκ Franck Muller στην καρδιά της Αθήνας-2
To Krypton Racing Skeleton Grande Date είναι από τις πιο εντυπωσιακές δημιουργίες της Franck Muller του 2022.

 

Με το ίδιο πάθος για τελειότητα, έχουν σχεδιαστεί και οι μπουτίκ του οίκου σε όλο τον κόσμο, η κάθε μία με τη χαρακτηριστική αισθητική της, για να στεγάσουν τις πολυπόθητες συλλογές της Franck Muller από την Cintrée Curvex™ και τη Vanguard μέχρι τα συλλεκτικά αριστουργήματα της σειράς Grand Complications.

H ανανεωμένη μπουτίκ Franck Muller στην καρδιά της Αθήνας-3
Τρεις εκδοχές του Vanguard Yachting Ceramic που είναι ιδανικό για τους λάτρεις της θάλασσας και των σπορ.

 

H ανανεωμένη μπουτίκ Franck Muller στην καρδιά της Αθήνας-4

Στην Αθήνα, η μπουτίκ της Franck Muller στην ιστορική οδό Βουκουρεστίου αποτελούσε από το 2004 σημείο συνάντησης των afficionados των εκλεκτικών αυτόματων μηχανικών ρολογιών. Τώρα η μπουτίκ μετακόμισε λίγα μέτρα πιο κάτω, σε ένα ολοκαίνουριο κατάστημα, στη γωνία Βουκουρεστίου και Βαλαωρίτου.

H ανανεωμένη μπουτίκ Franck Muller στην καρδιά της Αθήνας-5

Το concept της ανανεωμένης μπουτίκ στην ελληνική πρωτεύουσα είναι εμπνευσμένο από τις νέες συλλογές της Franck Muller και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συνδεθούν με την πλούσια κληρονομιά της ελβετικής ωρολογοποιίας μέσα από ένα σύγχρονο τεχνολογικό πρίσμα.

H ανανεωμένη μπουτίκ Franck Muller στην καρδιά της Αθήνας-6
Η συλλογή Vanguard απαρτίζεται από πλήθος ανδρικών και γυναικείων μοντέλων, μεταξύ αυτών και πολλά ρολόγια-κοσμήματα από χρυσό και διαμάντια.
H ανανεωμένη μπουτίκ Franck Muller στην καρδιά της Αθήνας-7
Vanguard Sapphire, ένα πολύπλοκο μοντέλο με tourbillon και διάφανη κάσα από κρύσταλλο ζαφειριού (2022).

Στη νέα μπουτίκ οι συλλέκτες μοναδικών ρολογιών θα ανακαλύψουν σπάνιες limited editions και θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν και τα κομψά boutique line κοσμήματα του οίκου που εναρμονίζονται με τις βασικές συλλογές.

FRANCK MULLER BOUTIQUE: Βουκουρεστίου 21, Αθήνα, τηλ.: 210-3628003

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT