Αποκάλυψη τώρα από το νέο Captain Cook High-Tech Ceramic Skeleton της Rado
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
αποκάλυψη-τώρα-από-το-νέο-captain-cook-high-tech-ceramic-skeleton-της-rado-562431592

Αποκάλυψη τώρα από το νέο Captain Cook High-Tech Ceramic Skeleton της Rado

Προικισμένο με υλικά υψηλής τεχνολογίας και avant-garde αρχιτεκτονική, το νέο αυτό μέλος της οικογένειας Captain Cook προβάλλει τον μηχανισμό του σε πρώτο πλάνο...

Δεν είναι απλό πράγμα να εκθέτει κανείς σε κοινή θέα πράγματα που συνήθως παραμένουν καλά κρυμμένα και προστατευμένα στο εσωτερικό ενός ρολογιού. Κι αυτό γιατί απαιτείται διαφορετική αρχιτεκτονική, επεξεργασία και φινίρισμα του μηχανισμού και των μερών του, ώστε να αποτελεί ένα ολοκληρωμένο αισθητικά σύνολο. Στην προκειμένη περίπτωση οι σχεδιαστές της Rado μεταχειρίστηκαν με περισσή φροντίδα τον αυτόματο πρωτοποριακό μηχανισμό R808, ο οποίος αποκαλύπτεται πλήρως στην πρόσοψη του Captain Cook High-Tech Ceramic Skeleton.  

Αποκάλυψη τώρα από το νέο Captain Cook High-Tech Ceramic Skeleton της Rado-1

Τολμηρό, στιβαρό, τεχνικά άρτιο, σχεδιαστικά πρωτοποριακό και γεμάτο τεχνολογικές καινοτομίες, το νέο αυτό ρολόι μοιάζει σαν να έρχεται από το μέλλον.

Αποκάλυψη τώρα από το νέο Captain Cook High-Tech Ceramic Skeleton της Rado-2

Η κάσα του από κεραμικό plasma υψηλής τεχνολογίας έχει διάμετρο 43 χιλιοστά, είναι στεγανή μέχρι 300 μέτρα βάθος και το φιμέ κρύσταλλο ζαφειριού στην πρόσοψή της αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες του μηχανισμού, ο οποίος είναι ένα επιτυχημένο αμάλγαμα αντιθέσεων, τεχνογνωσίας και έξυπνης γεωμετρίας.  

Αποκάλυψη τώρα από το νέο Captain Cook High-Tech Ceramic Skeleton της Rado-3

Εφοδιασμένος με αντιμαγνητικό ελατήριο NivachronTM, το οποίο του εξασφαλίζει υψηλότερη ακρίβεια,, ο μηχανισμός προσφέρει 80 ώρες ενεργειακής αυτονομίας.  

Αποκάλυψη τώρα από το νέο Captain Cook High-Tech Ceramic Skeleton της Rado-4

Οι σκούροι γκρι ψυχροί τόνοι στην κάσα του κεραμικού plasma στην κάσα και στην εντυπωσιακή περιστρεφόμενη στεφάνη «φωτίζονται» χάρη στα σοφά επιλεγμένα στοιχεία στους θερμούς τόνους του ροζ χρυσού.  

Αποκάλυψη τώρα από το νέο Captain Cook High-Tech Ceramic Skeleton της Rado-5

Το άρτιο σύνολο ολοκληρώνεται από το μπρασελέ τριών συνδέσμων από κεραμικό plasma, το οποίο ασφαλίζει με τριπλό κούμπωμα από τιτάνιο με κεραμικά μπουτόν.

Αποκάλυψη τώρα από το νέο Captain Cook High-Tech Ceramic Skeleton της Rado-6

H τιμή του Captain Cook High-Tech Ceramic Skeleton είναι 4.900 €.

Δείτε και το σχετικό video…

Περισσότερες πληροφορίες για την Rado εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Swatch Group Greece (τηλ.: 210-9565656)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT