Eνα καινούργιο κεφάλαιο ανοίγει στην ιστορία του στυλ
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
eνα-καινούργιο-κεφάλαιο-ανοίγει-στην-ι-563072929

Eνα καινούργιο κεφάλαιο ανοίγει στην ιστορία του στυλ

To Rado Anatom, με τα εξελιγμένα υλικά της κορυφαίας ωρολογοποιίας στον τομέα αυτό και ένα καινούργιο σχεδιασμό που εντυπωσιάζει αισθητικά, είναι ένα από τα πιο άνετα ρολόγια που θα φορέσετε ποτέ

Η ιστορία της Rado στα τετράγωνα ρολόγια ξεκινά ήδη από το 1967 με το μυθικό Manhattan. Η συλλογή DiaStar “Anatom” ξεκίνησε το 1983. Όπως προδίδει το όνομά της, το βασικό της μέλημα ήταν να «κάθεται» σωστά στο χέρι -γι’ αυτό και οι σχεδιαστές του ελβετικού οίκου έφεραν πολλές καινοτομίες στον τομέα της ανατομίας του ρολογιού.

40 χρόνια μετά, ο στόχος τους παραμένει ο ίδιος, αλλά το ρολόι έχει εξελιχθεί εντυπωσιακά, με νέους αισθητικούς κώδικους, εναρμονισμένους και με την ιδιότητα που ξεχωρίζει τη Rado από κάθε άλλη ελβετική ωρολογοποιία: τα ιδιαίτερα υλικά της. Το high-tech κεραμικό της, που παραμένει αχάρακτο και επιτρέπει τον χρωματισμό του ρολογιού με έντονα χρώματα, κάνει τη νέα σειρά Anatom να ξεχωρίζει, αλλά και να μη θυμίζει σε πολλά το πρωτότυπο ρολόι, πέραν του σχήματος. Από μικρή, ατσάλινη κάσα με quartz μηχανισμό το 1983 και μπρασελέ, σήμερα το Anatom έρχεται με κεραμική κάσα 32.5mm, αυτόματο μηχανισμό Rado R766 και μαύρο λουράκι από καουτσούκ. Ο μηχανισμός του προσφέρει αυτονομία κουρδίσματος 72 ωρών, ενώ το ρολόι είναι αδιάβροχο στα 50μ.

Eνα καινούργιο κεφάλαιο ανοίγει στην ιστορία του στυλ-1

Θα το βρείτε σε τρεις χρωματικούς συνδυασμούς, με το χρώμα του καντράν να ξεκινά έντονο πίσω από τον άξονα των δεικτών και να ντεγκραντάρει σταδιακά προς το μαύρο. Οι τρεις επιλογές έρχονται σε έντονο πράσινο, σε φωτεινό μπλε και σε ένα κόκκινο του κονιάκ που ήδη έχει κλέψει τις εντυπώσεις και συζητιέται πολύ στην αγορά του ρολογιού.

www.rado.com

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT