Δύο πρεσβευτές της Rolex κατέκτησαν τα πιο σημαντικά τρόπαια του Roland Garros 2024
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
δύο-πρεσβευτές-της-rolex-κατέκτησαν-τα-πιο-563072956

Δύο πρεσβευτές της Rolex κατέκτησαν τα πιο σημαντικά τρόπαια του Roland Garros 2024

Iga Świątek και Carlos Alcaraz εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις τους, κατέκτησαν τον τίτλο στο μόνο γυναικών και αντρών αντίστοιχα και εμφανίστηκαν στις απονομές φορώντας -τι άλλο;- Rolex

Στον τελικό της 8ης Ιουνίου του φετινού Γαλλικού Όπεν (Roland Garros), η Iga Świątek επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και κατέκτησε τη νίκη σε μόλις 1 ώρα και 8 λεπτά. Μετά τη νίκη της, η Chris Evert, θρύλος του σπορ και νικήτρια στο ίδιο γήπεδο πριν 50 χρόνια, απένειμε στην Πολωνή πρωταθλήτρια το βαρύτιμο τρόπαιο. Η Świątek δήλωσε: «Είμαι πολύ περήφανη για την κατάκτηση του τέταρτου τίτλου μου στο Παρίσι. Η Chris είναι ένας θρύλος και έχει πετύχει εκπληκτικά αποτελέσματα στο χώμα, οπότε είμαι εξαιρετικά ευγνώμων να ακούω από το στόμα της τόσο καλά λόγια» (σ.σ. η Evert αποκάλεσε τη φετινή νικήτρια «Βασίλισα των χωμάτινων γηπέδων».) Στην απονομή, η Πολωνή τενίστρια και πρέσβειρα της Rolex εμφανίστηκε με το αγαπημένο της Rolex Oyster Perpetual Datejust με χρυσή κάσα και λευκό καντράν με λατινικούς αριθμούς.

Δύο πρεσβευτές της Rolex κατέκτησαν τα πιο σημαντικά τρόπαια του Roland Garros 2024-1

Την επόμενη ημέρα, στον τελικό των ανδρών, ο Carlos Alcaraz χρειάστηκε 5 σετ και πάνω από  4 ώρες αγώνα, αλλά τελικά κατάφερε να πάρει τη νίκη και να γίνει ο πρώτος άντρας τενίστας στην ιστορία του σπορ που κατακτά τους 3 πρώτους του τίτλους Γκραν Σλαμ σε διαφορετικές επιφάνειες. Ο 21χρονος Ισπανός είναι επίσης πρεσβευτής της Rolex και για τη δική του απονομή διάλεξε ένα χρυσό Daytona με λευκό καντράν και μαύρα υποκαντράν χρονογράφου. Μάλιστα μίλησε για το ρολόι κατά τη διάρκεια των δηλώσεων που έκανε όταν παρέλαβε το κύπελλο από τον μεγάλο Bjorn Borg: «Το Rolex Daytona που φοράω τώρα είναι το ρολόι που φορούσα πέρσι στο Ουίμπλεντον, όταν σήκωσα το τρόπαιο. Είναι ένα ρολόι που με έχει συνοδεύσει σε πολύ σημαντικές στιγμές και μου θυμίζει σημαντικούς σταθμούς της καριέρας μου στο τένις».

Δύο πρεσβευτές της Rolex κατέκτησαν τα πιο σημαντικά τρόπαια του Roland Garros 2024-2
Δύο πρεσβευτές της Rolex κατέκτησαν τα πιο σημαντικά τρόπαια του Roland Garros 2024-3
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT