Ο πρεσβευτής της Rolex, Carlos Alcaraz, υπερασπίστηκε τον τίτλο του στο Wimbledon
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ο-πρεσβευτής-της-rolex-carlos-alcaraz-υπερασπίστηκε-τ-563132773

Ο πρεσβευτής της Rolex, Carlos Alcaraz, υπερασπίστηκε τον τίτλο του στο Wimbledon

Ο 21χρονος τενίστας πέτυχε το Roland Garros - Wimbledon double, μεταβαίνοντας με επιτυχία από το χώμα στο γρασίδι μέσα σε λίγες μόλις εβδομάδες

Την Κυριακή 14 Ιουλίου, ο πρεσβευτής της Rolex Carlos Alcaraz κατέκτησε τη νίκη στο τουρνουά του Wimbledon, εξασφαλίζοντας τον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο του. Κατακτώντας τον τέταρτό του τίτλο Grand Slam, ο 21χρονος πέτυχε φέτος το Roland Garros – Wimbledon double, ένα από τα πιο απαιτητικά κατορθώματα στο επαγγελματικό τένις, αφού απαιτεί από τους παίκτες να μεταβούν επιτυχώς από το χώμα στο γρασίδι σε λίγες μόνο εβδομάδες.

Η Rolex υποστηρίζει την αριστεία στο τένις από τότε που έγινε συνεργάτης του Wimbledon το 1978 και για σχεδόν μισό αιώνα. Ο Alcaraz ανήκει πλέον σε μια ελίτ ομάδα εννέα ανδρών που έχουν υπερασπιστεί με επιτυχία τους τίτλους τους στο Wimbledon. Ανάμεσά τους είναι και ο πρεσβευτής της Rolex, Roger Federer, ο οποίος πέτυχε το ίδιο κατόρθωμα πριν από 20 χρόνια. O Iσπανός τενίστας δήλωσε σχετικά: «Το να είμαι μέλος της οικογένειας Rolex είναι μια ευλογία για μένα, οπότε το να προσπαθώ να ακολουθήσω τα βήματα του Roger Federer εδώ στο Wimbledon είναι ένα καταπληκτικό συναίσθημα. Για μένα αυτό είναι το πιο όμορφο τουρνουά, το πιο όμορφο γήπεδο και το πιο όμορφο τρόπαιο.»

Η δεύτερη νίκη του στο Wimbledon σημαίνει ότι ο Alcaraz είναι μόλις ο τέταρτος άντρας που κερδίζει τέσσερις τίτλους Grand Slam πριν καν συμπληρώσει τα 21 του χρόνια. Σήκωσε το τρόπαιο φορώντας το πολύτιμο Rolex Oyster Perpetual Cosmograph Daytona που τον έχει συνοδεύσει σε πολλές σημαντικές στιγμές της καριέρας του. Ο Ισπανός τενίστας προσέθεσε: «Το Rolex Daytona που φοράω αυτή τη στιγμή είναι επίσης το ρολόι που φορούσα όταν σήκωσα το τρόπαιο του Wimbledon πέρυσι. Ήταν μαζί μου σε πολύ σημαντικές στιγμές και μου θυμίζει πολλές αναμνήσεις από την καριέρα μου».

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT