ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
eνα-swatch-καλοκαίρι-γεμάτο-ζωηρά-vibes-563132470

Eνα Swatch καλοκαίρι, γεμάτο ζωηρά vibes

Η νέα συλλογή “Colors of Joy” φέρνει φωτεινά και διάφανα ρολόγια, σε 6 διαφορετικά χρώματα

Το μέγεθος έχει σημασία σε ό,τι αφορά την καλοκαιρινή διασκέδαση και τις αξέχαστες στιγμές. Στη Swatch, γνωρίζουμε ότι το καλοκαίρι είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεφύγεις από την παλιά σου ρουτίνα και να ανεβάσεις την ένταση του χρώματος, καθώς ζεις την καλύτερη ζωή σου με ελαφρότητα και ελευθερία από την ανατολή μέχρι το ηλιοβασίλεμα.

Γι’ αυτό δημιουργήσαμε την ολοκαίνουρια συλλογή “Colors of Joy”. Τα έξι μεγάλα μοντέλα “Big Bold” δημιουργήθηκαν για τολμηρούς εξερευνητές και για εκείνους που είναι περήφανοι που διαφέρουν. Με μια σειρά από διαφανή ζωηρά, φρέσκα και διασκεδαστικά χρώματα, αυτά τα ρολόγια έχουν σχεδιαστεί για να φοριούνται παντού, με τα πάντα και είναι έτοιμα για όλα!

Τα ρολόγια αυτά είναι κατασκευασμένα από υλικά βιολογικής προέλευσης, από την κάσα μέχρι το μπρασελέ, από τη στεφάνη μέχρι το τζάμι, ακόμη και το καντράν. Είναι ελαφριά, διαφανή, χρωματιστά και άνετα όταν τα φοράτε, καθώς και ανθεκτικά στο νερό, γεγονός που τα καθιστά τα ιδανικά ρολόγια για τις διακοπές! 

Για πρώτη φορά στη Swatch, το ενσωματωμένο μπρασελέ διαθέτει επίσης μια πτυσσόμενη πόρπη τύπου πεταλούδας για να εξασφαλίσει τη μέγιστη δυνατή ελαφρότητα. Πρόκειται για ένα παραδοσιακό χαρακτηριστικό της υψηλής ωρολογοποιίας που επαναπροσδιορίζεται με τα πατενταρισμένα υλικά μας και προσφέρει μια μοναδική εμφάνιση και αίσθηση Swatch με εγγυημένη ελβετική ποιότητα.

Η συλλογή “Big Bold Colors of Joy” έρχεται σε 6 έντονα και ξεχωριστά χρώματα.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT