H νέα Πρεσβευτής της Rolex είναι η Μαρία Σάκκαρη

H νέα Πρεσβευτής της Rolex είναι η Μαρία Σάκκαρη

Η πρώτη Ελληνίδα τενίστρια που ανέβηκε στο top 10 της παγκόσμιας κατάταξης μπαίνει στην εκλεκτή ομάδα της κορυφαίας ωρολογοποιίας στον κόσμο

1' 51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε μια χρονιά που το τένις παγκοσμίως εντυπωσιάζει με μεγάλες αθλητικές στιγμές, η Rolex έστρεψε το βλέμμα της προς την Ελλάδα και ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τη Μαρία Σάκκαρη, που θα είναι πλέον Πρεσβευτής της μάρκας, δίπλα σε άλλα μεγάλα αστέρια του σπορ. Η Σάκκαρη, η οποία έχει χαράξει μια αξιοσημείωτη πορεία στο διεθνές τένις, κατέγραψε ιστορικά επιτεύγματα, αφού έγινε η πρώτη Ελληνίδα που εισήλθε στην κορυφαία δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης το 2021, ενώ τον Μάρτιο του 2022 έφτασε μέχρι και το νο. 3, κορυφώνοντας την καριέρα της μέχρι τότε. Το 2023, η κατάκτηση του τίτλου στο WTA 1000 της Γουαδαλαχάρα ήρθε να επισφραγίσει την προσήλωσή της στην κορυφή, επιβεβαιώνοντας τη θέση της ανάμεσα στις σπουδαιότερες τενίστριες του κόσμου.

Αποτελώντας πλέον τον δεύτερο Έλληνα Πρεσβευτή της Rolex, μετά τον Στέφανο Τσιτσιπά που εντάχθηκε στην οικογένεια της μάρκας το 2019, η Σάκκαρη δήλωσε: «Αποτελεί μεγάλη τιμή να ενταχθώ στην οικογένεια της Rolex, δίπλα σε παίκτες που έχουν γράψει ιστορία στο άθλημα. Το γεγονός ότι η Rolex στηρίζει τόσο το γυναικείο όσο και το ανδρικό τένις στην Ελλάδα, είναι για μένα ιδιαίτερα συγκινητικό. Ανυπομονώ για αυτό το νέο κεφάλαιο της καριέρας μου και κάθε φορά που θα βλέπω την κορώνα της Rolex στους αγώνες μου, θα υπενθυμίζω στον εαυτό μου ότι είμαι μέρος μιας τόσο ξεχωριστής παράδοσης».

«Κάθε φορά που θα βλέπω την κορώνα της Rolex στους αγώνες μου, θα υπενθυμίζω στον εαυτό μου ότι είμαι μέρος μιας τόσο ξεχωριστής παράδοσης»

Η Rolex έχει σφυρηλατήσει μια διαχρονική σχέση με το τένις από το 1978, όταν ανέλαβε τον ρόλο του επίσημου χρονομέτρη στο Wimbledon. Η σχέση αυτή, που βασίζεται στις αξίες της αριστείας και της καινοτομίας, έχει ενισχυθεί με την παρουσία της σε όλα τα σημαντικά τουρνουά τένις, συμπεριλαμβανομένων των τεσσάρων Grand Slam® – Australian Open, Roland Garros, Wimbledon και US Open. Παράλληλα, η Rolex στηρίζει τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα όπως το Laver Cup, τα ATP Masters 1000, τα WTA 1000, καθώς και τους τελικούς Nitto ATP Finals και WTA Finals.

H Μαρία Σάκκαρη εντάσσεται σε μια “οικογένεια” που περιλαμβάνει νικητές Grand Slam όπως οι Alcaraz, Gauff, Sinner και Świątek, καθώς και ανερχόμενους αστέρες όπως οι Τσιτσιπάς, Shelton και Zheng, δίπλα σε θρύλους του τένις όπως οι Laver, Borg, Evert και Federer.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT