Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 1" χρόνος ανάγνωσης

Μία από τις μεγάλες εκπλήξεις στα βραβεία Comic Con 2019 ήταν οι δηλώσεις της ηθοποιού Νάταλι Πόρτμαν (φωτ.) η οποία επιβεβαίωσε την επιστροφή της στην ταινία «Thor: Love and Thunder». Η βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιός θα υποδυθεί και πάλι τον ρόλο της αγαπημένης του Θεού του Κεραυνού, Τζέιν Φόστερ, ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα εκείνη και ο παραγωγός Τάικα Γουαϊτίτι είχαν συμφωνήσει για αυτή τη συνεργασία πριν από έξι μήνες με άκρα μυστικότητα. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 5 Νοεμβρίου του 2021.

(…) Το διήμερο φεστιβάλ στο Βουκουρέστι στο οποίο συμμετείχε ο Μπον Τζόβι τελείωσε με τους θεατές όχι και τόσο ευχαριστημένους. Το σώμα και το χαμόγελο του καλλιτέχνη βρίσκονταν στη σκηνή όχι όμως και η φωνή του, η οποία ήταν πολύ ταλαιπωρημένη. Η συναυλία μάλιστα τελείωσε νωρίτερα και ο τραγουδιστής ζήτησε συγγνώμη από το κοινό εξαιτίας των φωνητικών προβλημάτων.

(…) Βρέθηκε η πρώτη ηθοποιός για το καστ της επερχόμενης σειράς φαντασίας «Lord of the Rings» της Amazon και όπως φαίνεται είναι η νεαρή Μαρκέλα Κάβενα. Τη δημιουργία της σειράς έχουν αναλάβει οι Χουάν Αντόνιο Μπαγιόνα ως κύριος σκηνοθέτης και βασικοί σεναριογράφοι οι Τζον Πεϊνιέ και Πάτρικ Μακέι μαζί με τον Μπρίαν Κόνγκμαν. Τα γυρίσματα δεν έχουν αρχίσει ακόμη, ενώ η πρεμιέρα αναμένεται μέσα στο 2021.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT