Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 1" χρόνος ανάγνωσης

Ενα φιλόδοξο όσο και συναρπαστικό –εάν πραγματοποιηθεί– πρότζεκτ φαίνεται πως έχει στα σκαριά ο Ιταλός σκηνοθέτης Λούκα Γκουαντανίνο. Ο δημιουργός του όμορφου «Να με φωνάζεις με το όνομά σου» βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Warner για να αναλάβει τη μεταφορά στο σινεμά του κλασικού μυθιστορήματος «Ο άρχοντας των μυγών» του Ουίλιαμ Γκόλντινγκ. Με την προηγούμενη κινηματογραφική εκδοχή να είναι η όχι και τόσο επιτυχημένη του Χάρι Χουκ, προ εικοσαετίας, είναι φυσικό πως οι προσδοκίες από ένα δημιουργό όπως ο Γκουαντανίνο είναι υψηλές.

(…) Την παγκόσμια πρεμιέρα της θα κάνει η νέα ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε «The Irishman» στο φεστιβάλ κινηματογράφου της Νέας Υόρκης. Σε αυτό το πολυαναμενόμενο φιλμ, ο Σκορσέζε συνεργάζεται για ένατη φορά με τον Ρόμπερτ ντε Νίρο, για τέταρτη φορά με τον Τζο Πέσι και πρώτη με τον Αλ Πατσίνο, ενώ οι Ντε Νίρο και Πατσίνο δουλεύουν και πάλι μαζί μετά το 2008.

(…) Η Ορχήστρα Βασίλης Τσιτσάνης, που ιδρύθηκε πρόσφατα, ταξιδεύει στις 5/8 στο θέατρο Ανατολικής Τάφρου στα Χανιά, και στις 6/8 στο θέατρο Τεχνόπολις στο Ηράκλειο με τη Δήμητρα Γαλάνη και τη Νατάσσα Μποφίλιου. Τα τραγούδια του σημαντικότερου δημιουργού της ελληνικής λαϊκής μουσικής παρουσιάζονται από δύο ξεχωριστές ερμηνεύτριες και μια ορχήστρα εξαιρετικών μουσικών που ασχολούνται πολλά χρόνια με το έργο του Τσιτσάνη.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT