Πρόσωπα της Τετάρτης

55" χρόνος ανάγνωσης

Οι νεότεροι θα τον θυμούνται από τον ρόλο του Σολ στη «Συμμορία των 11» να αφήνει το προσωπικό του στίγμα ανάμεσα στις ερμηνείες των Τζορτζ Κλούνεϊ και Μπραντ Πιτ, αλλά οι παλαιότεροι θα γνωρίζουν τον κωμικό Καρλ Ράινερ (φωτ.), που πέθανε χθες σε ηλικία 98 ετών, από τους πολλούς του ρόλους σε αμερικανικές κωμωδίες αλλά και για τα κείμενα που έγραφε για το «Dick Van Dyke Show», κερδίζοντας αρκετά βραβεία Emmy. 

(…) Σε επτά διαφορετικές συλλογές που κυκλοφορούν παγκοσμίως συμπεριλαμβάνεται το νέο τραγούδι με τίτλο «Afraid» της σόουλ-τζαζ ερμηνεύτριας και τραγουδοποιού Εύας Σακελλάρη (φωτ.). Το ίδιο είχε συμβεί και πέρυσι, με τη διασκευή της Ελληνίδας καλλιτέχνιδος στο «Move Over» της Τζάνις Τζόπλιν να συμπεριλαμβάνεται επίσης σε αρκετές συλλογές, ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν και οι καλοκαιρινές ζωντανές εμφανίσεις της.

(…) Ακόμη μία συνεργασία φαίνεται πως βρίσκεται στα σκαριά για τον Πέδρο Αλμοδόβαρ και την Πενέλοπε Κρουζ (φωτ.). Μία από τις πιο αγαπημένες πρωταγωνίστριες του Ισπανού κινηματογραφιστή, η Κρουζ, θα επιστρέψει στις ταινίες του και συγκεκριμένα στο «Madres paralelas», ένα φιλμ που θα ασχοληθεί με το πολύ γνώριμο –και καθοριστικό– για τον Αλμοδόβαρ θέμα της μητρότητας. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT