Πρόσωπα της Παρασκευής

1' 5" χρόνος ανάγνωσης

Μια συναυλία που πραγματοποίησε μόνος με το πιάνο του στο Alexandra Palace του Λονδίνου πρόκειται να αναμεταδώσει στις 23 Ιουλίου ο Νικ Κέιβ (φωτ.). Η συναυλία, που έχει τίτλο «Idiot Prayer: Nick Cave Alone at Alexandra Palace», κινηματογραφήθηκε από τον Ρόμπι Ράιαν (διευθυντή φωτογραφίας στην «Ευνοουμένη» του Γιώργου Λάνθιμου και υποψήφιο για το αντίστοιχο Οσκαρ), περιλαμβάνει τραγούδια από όλη την καριέρα του Κέιβ και θα προβληθεί έναντι αντιτίμου μέσω του προσωπικού site του μουσικού, nickcave.com.

(…) Τα απομνημονεύματά του, με τίτλο «Let love rule», ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ο Λένι Κράβιτς. Το βιβλίο, που γράφτηκε από κοινού με τον Αμερικανό συγγραφέα Ντέιβιντ Ριτζ, θα καλύπτει τα πρώτα 25 χρόνια της ζωής του Κράβιτς, όταν αντιμετώπιζε δυσκολίες προσαρμογής στο σχολείο και οικογενειακά

προβλήματα, μέχρι που άρχισε να αναζητάει καταφύγιο στη μουσική. «Εκείνα τα χρόνια διαμορφώθηκε το μήνυμα αγάπης και ενότητας στο οποίο πιστεύω μέχρι σήμερα», δήλωσε σχετικά ο μουσικός.

(…) Το βιβλίο «Χόμπιτ» του Τζ. Ρ. Ρ. Τόλκιν, σε εκδοχή audiobook και με τη φωνή του Αντι Σέρκις (φωτ.), πρόκειται να κυκλοφορήσουν τον Σεπτέμβριο οι εκδόσεις HarperCollins. Ο Σέρκις, ο οποίος υποδυόταν το Γκόλουμ στη σειρά ταινιών «Χόμπιτ» και «Ο άρχοντας των δαχτυλιδιών» του Πίτερ Τζάκσον, συμμετείχε προσφάτως και σε έναν φιλανθρωπικό μαραθώνιο διαδικτυακής ανάγνωσης του βιβλίου, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση των θυμάτων της πανδημίας στη Βρετανία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT