Πρόσωπα της Πέμπτης

1' 0" χρόνος ανάγνωσης

H κληρονομιά του σπουδαίου κομίστα και δημιουργού των Σπάιντερμαν, X-Men, Iron Man, Σταν Λι (φωτ.), φαίνεται ότι διευρύνεται και πέρα από το «Σύμπαν της Μάρβελ». Η Archie Comics, η εταιρεία που εκδίδει τα γνωστά κόμικς του Αρτσι και της παρέας του, θα αναλάβει να «ζωντανέψει» τους λιγότερο γνωστούς ήρωες του Σταν Λι, οι οποίοι έμειναν τα προηγούμενα χρόνια στην αφάνεια. Οι νέοι χαρακτήρες θα έρθουν πρώτα στο χαρτί προτού εμφανιστούν στην τηλεόραση και στο σινεμά.

(…) Τη θλίψη τους για τον άδικο χαμό της ηθοποιού Νάγια Ριβέρα (φωτ.) εξέφρασαν οι δημιουργοί της τηλεοπτικής σειράς «Glee», Ράιαν Μέρφι, Μπραντ Φαλτσούκ και Ιαν Μπρέναν. «Ηταν χαρά να γράφεις για εκείνη, να τη σκηνοθετείς και να είσαι γύρω της», σημείωσαν. Οι δημιουργοί ανακοίνωσαν τη δημιουργία ενός ταμείου για τον 4χρονο γιο της ηθοποιού, στο οποίο θα συγκεντρώνονται χρήματα για τις σπουδές του.

(…) Το έργο του Ρίτσαρντ Λονγκ (φωτ.) με τίτλο «Athens Slate Line» παρουσιάζει ο οργανισμός ΝΕΟΝ στον περίπατο που οδηγεί στο Ιερό Διονύσου Ελευθερέως στη νότια κλιτύ της Ακρόπολης, σε συνεργασία με το ΥΠΠΟ, από τις 21 Ιουλίου. Το Athens Slate Line (1984) αποτελείται από μεμονωμένα κομμάτια σχιστόλιθου που συναρμολογήθηκαν στο σχήμα μιας γραμμής, ενός μονοπατιού, παραπέμποντας στη διαλογιστική φύση του βαδίσματος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT