Πρόσωπα της Τετάρτης

56" χρόνος ανάγνωσης

Ενα ξεχωριστό ακουστικό πρόγραμμα αφαιρετικής προσέγγισης θα παρουσιάσει η Νατάσσα Μποφίλιου (φωτ.) το Σάββατο 25/7 στο θέατρο «Αρχίλοχος» στη Νάουσα της Πάρου. Με τη συνοδεία του σταθερού συνεργάτη της συνθέτη Θέμη Καραμουρατίδη στο πιάνο και τον Αρη Ζέρβα στο τσέλο, προτείνει μια ιδιαίτερη και απρόβλεπτη μουσική περιπλάνηση σε επιλεγμένα κομμάτια της δισκογραφίας της, με τη χαρακτηριστική εναλλαγή προσώπων και συναισθημάτων που αποτελεί σήμα κατατεθέν των παραστάσεών της μέσα στα χρόνια.

(…) Με την πανδημία του κορωνοϊού να χτυπάει ανελέητα τις ΗΠΑ, η βιομηχανία του κινηματογράφου οδηγείται από ανατροπή σε ανατροπή. Προς νέα αναβολή οδεύει και η πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας επιστημονικής φαντασίας του Κρίστοφερ Νόλαν «Τένετ». Αρχικά είχε προγραμματιστεί για τις 17 Ιουλίου, στη συνέχεια για τις 12 Αυγούστου, ενώ χθες ο πρόεδρος της Warner Bros, Τόμπι Εμεριχ, ανακοίνωσε πως προβολή της στις ΗΠΑ θα καθυστερήσει κι άλλο αποφεύγοντας να δώσει συγκεκριμένη ημερομηνία. Στην Ελλάδα πάντως η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τα τέλη Αυγούστου.

(…) Τζούλια Ρόμπερτς και Ντένζελ Ουάσιγκτον θα ξανασυναντηθούν κινηματογραφικά, 27 χρόνια μετά την ταινία του Αλαν Πάκουλα «The Pelican Brief», στο θρίλερ που ετοιμάζει ο δημιουργός του «Mr. Robot», Σαμ Ισμαΐλ, για το Netflix. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT