Πρόσωπα της Πέμπτης

57" χρόνος ανάγνωσης

Πέρασε πολλούς μήνες ο Φράνσις Φορντ Κόπολα (φωτ.) δουλεύοντας τη νέα εκδοχή της κλασικής πλέον ταινίας του «Νονός III». Ο ίδιος υποστηρίζει ότι μετά την επεξεργασία το φιλμ έχει αποκτήσει «μια νέα ζωή». Με τα καινούργια δεδομένα, όπως είπε ο Κόπολα, η ταινία μπορεί να πάρει και τον σωστό τίτλο: «Coda: ο θάνατος του Μάικλ Κορλεόνε», αφού εξαρχής ήθελε να δημιουργήσει ένα κινηματογραφικό «coda», δηλαδή έναν επίλογο στη γλώσσα της μουσικής, για την οικογένεια Κορλεόνε. 

(…) Ο μουσικός και επιχειρηματίας Φαρέλ Ουίλιαμς ανακοίνωσε την κυκλοφορία του «Humanrace», της πολυαναμενόμενης σειράς προϊόντων περιποίησης του δέρματος, που απευθύνεται σε πελάτες χωρίς προσδιορισμό φύλου. Τα καλλυντικά –ένα καθαριστικό σε σκόνη, ένα απολεπιστικό (scrub) με ένζυμο λωτού και μια ενυδατική κρέμα– έχουν σκοπό να εκδημοκρατίσουν την εμπειρία της περιποίησης και την ευεξία, σχολίασε ο καλλιτέχνης στο περιοδικό Allure.

(…) Ο αστέρας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Μάρκους Ράσφορντ εγκαινιάζει μια λέσχη λογοτεχνικής ανάγνωσης με σκοπό να ωθήσει τα παιδιά που ανήκουν σε χαμηλά κοινωνικο-οικονομικά στρώματα να αγκαλιάσουν το διάβασμα από μικρή ηλικία. Ο ποδοσφαιριστής και η ομάδα του συνεργάζονται με τη Macmillan Children’s Books (MCB) για την προώθηση της ανάγνωσης και τη δυνατότητα πρόσβασης όλων των παιδιών στη γνώση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT