Πρόσωπα της Παρασκευής

59" χρόνος ανάγνωσης

Ως γνωστόν, πριν από λίγο καιρό ο Μπομπ Ντίλαν (φωτ.) παραχώρησε τα δικαιώματα του συνολικού μουσικού του καταλόγου στην Universal Music Publishing έναντι ποσού που άγγιξε τα 300 εκατ. δολάρια. Τώρα ωστόσο η σύζυγος και κληρονόμος του Ζακ Λίβαϊ, ο οποίος έγραψε μαζί με τον Ντίλαν κάποια από τα κομμάτια του άλμπουμ «Desire» (εκεί περιέχεται και το θρυλικό «Hurricane»), αξιώνει 7,25 εκατ. δολάρια από τον τραγουδοποιό ως «δίκαιο μερίδιο» από τη συναλλαγή. Η πλευρά του τελευταίου, πάντως, μέσω του δικηγόρου του, απάντησε πως δεν τίθεται κανένα θέμα αποζημίωσης.

(…) Ξεκινώντας από τις 31 Ιανουαρίου, η Ελληνοαμερικανική Ενωση μας συστήνει το «Μαγικό τετράδιο», μια σειρά online αφηγήσεων με παραμύθια από όλον τον κόσμο, την οποία έχει επιμεληθεί και παρουσιάζει η ηθοποιός Ελένη Δαφνή. Κάθε μήνα, τα παιδιά ταξιδεύουν και σε διαφορετική χώρα, κοντινή ή μακρινή, μέσα από τον μαγικό κόσμο των παραμυθιών.

«Ελάτε μαζί μου εάν θέλετε να ζήσετε»: με αυτή τη διάσημη ατάκα από τον «Εξολοθρευτή», ο Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ μοιράστηκε την επίσκεψή του στο εμβολιαστικό κέντρο για την COVID-19, καλώντας παράλληλα τον κόσμο να τον μιμηθεί. Ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνιας είναι 73 ετών και επομένως ανήκει στους άνω των 65 που εμβολιάζονται αυτές τις ημέρες στις ΗΠΑ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT