Πρόσωπα της Πέμπτης

1' 5" χρόνος ανάγνωσης

Η Αντζελίνα Τζολί (φωτ.) βγάζει σε δημοπρασία πίνακα ζωγραφικής που είχε φιλοτεχνήσει ο Ουίνστον Τσώρτσιλ και εν συνεχεία τον έκανε δώρο στον Φραγκλίνο Ρούζβελτ. Ο πίνακας έχει τίτλο «Tower of the Koutoubia Mosque» και ο Βρετανός πολιτικός τον ζωγράφισε όταν, μετά τη διάσκεψη της Καζαμπλάνκα, το 1943, επισκέφθηκε το Μαρακές μαζί με τον Ρούζβελτ. Το έργο θα δημοπρατηθεί από τον οίκο Christie’s και σύμφωνα με τους εκτιμητές η αξία του θα μπορούσε να φθάσει έως τα 3,4 εκατ. δολάρια.

(…) Δύσκολα τα πράγματα στην οικογένεια Κάρεϊ μετά την αγωγή που κατέθεσε η Αλισον Κάρεϊ, στην οποία ισχυρίζεται ότι η μικρότερη και διάσημη αδελφή της, Μαράια, της προκάλεσε «συναισθηματική διαταραχή» μετά τη δημοσίευση του αυτοβιογραφικού βιβλίου «The meaning of Mariah Carey». Εκεί η Μαράια γράφει ότι η Αλισον τη νάρκωνε με βάλιουμ, της έδινε κοκαΐνη και της προκάλεσε εγκαύματα γ΄ βαθμού όταν την περιέλουσε με καυτό τσάι, σε ηλικία 12 ετών. Η Αλισον ζητεί αποζημίωση 1,2 εκατ. δολαρίων και χαρακτηρίζει την αδελφή της «άκαρδη, μοχθηρή, εκδικητική».

(…) H μικρή Λούκα Γιουπάνκουι θα είναι μάλλον το πρώτο νήπιο στον κόσμο με τον δικό του δίσκο. Οι γονείς της, αμφότεροι μουσικοί, ηχογράφησαν τους παλμούς που παρήγαγε το βρέφος όσο ήταν στη μήτρα της μητέρας του, Ελίζαμπεθ Χαρτ, χρησιμοποιώντας ειδική τεχνολογία και τους μετέτρεψαν στο μουσικό άλμπουμ «Sounds of the unborn».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT