Πρόσωπα της Τρίτης

1' 0" χρόνος ανάγνωσης

Υστερα από μήνες θεωριών και προβλέψεων που έχει γεννήσει η παρατεταμένη οσκαρική σεζόν, ήλθαν το βράδυ της Κυριακής τα βρετανικά βραβεία BAFTA για βάλουν τα πράγματα στη θέση τους. Η Κινέζα Κλόε Ζάο (φωτ.) ήταν η μεγάλη θριαμβεύτρια της απονομής, με την ίδια να αποσπά το βραβείο σκηνοθεσίας για το «Nomadland», το οποίο αναδείχθηκε και καλύτερη ταινία της χρονιάς. 

(…) Μια τέτοια αναγνώριση δεν θα μπορούσε να μην πηγαίνει χέρι χέρι και με εκείνη για την πρωταγωνίστρια Φράνσις Μακ Ντόρμαντ, η οποία ήταν εξαιρετική, αποσπώντας το σχετικό βραβείο πρώτου γυναικείου ρόλου. «Δικαιοσύνη» πάντως απονεμήθηκε και στον αντίστοιχο ανδρικό, με τον Αντονι Χόπκινς να κάνει την έκπληξη και παράλληλα να επιβραβεύεται για την απίθανη ερμηνεία του στο «The Father» του Φλόριαν Ζέλερ. Ο τελευταίος τιμήθηκε και για το όντως ευφυέστατο σενάριο της ταινίας του. 

(…) Την Αμερικανίδα ποιήτρια Αμάντα Γκόρμαν, που έγινε διάσημη μετά τη συμμετοχή της στην τελετή ορκωμοσίας του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, σκέπτονται ως ενδεχόμενη οικοδέσποινα του επικείμενου Met Gala οι διοργανωτές του. Το μεγάλο γεγονός του κόσμου της μόδας, που διοργανώνεται κάθε χρόνο από την αμερικανική Vogue, θα πραγματοποιηθεί στις 13 Σεπτεμβρίου και, σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ, θα έχει ως συμπαρουσιαστή τον σχεδιαστή μόδας και σκηνοθέτη Τομ Φορντ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT