Πρόσωπα της Παρασκευής

1' 6" χρόνος ανάγνωσης

Η «μεταγραφή» του από τη Warner Bros στο στούντιο της Universal αποτέλεσε μία από τις πιο εντυπωσιακές πρόσφατες κινήσεις στον χώρο του Χόλιγουντ. Φαίνεται μάλιστα πως ο Κρίστοφερ Νόλαν (φωτ.), ο οποίος είχε εκφράσει έντονες διαφωνίες σε σχέση με την πολιτική διανομής των προηγούμενων συνεργατών του, πιάνει ήδη δουλειά, έχοντας στα σκαριά ένα μεγάλου βεληνεκούς φιλμ με θέμα την ανάπτυξη της πρώτης ατομικής βόμβας από την ομάδα του Τζ. Ρόμπερτ Οπενχάιμερ. Τον ομώνυμο ρόλο λέγεται πως θα υποδυθεί ο Κίλιαν Μέρφι.

(…) Ελαφρά αύξηση της γυναικείας εκπροσώπησης στις λίστες με τα κορυφαία τραγούδια του βρετανικού ραδιοφώνου είχαμε κατά το διάστημα Ιανουαρίου – Αυγούστου 2021. Συγκεκριμένα, τα γυναικεία σχήματα ή σόλο καλλιτέχνιδες αποτελούν το 20% όσων εμφανίζονται στο τοπ 50 της λίστας, σε σχέση με το 19% της προηγούμενης μέτρησης, ποσοστά τα οποία γενικώς απέχουν πολύ από μια ισότιμη εικόνα. Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Dua Lipa, με την αλβανικής καταγωγής καλλιτέχνιδα να έχει κατακτήσει με τη μουσική της το Ηνωμένο Βασίλειο την τελευταία διετία.

(…) Ανακοινώθηκε η μία και μοναδική συναυλία που θα δώσει αυτό το φθινόπωρο στην Αθήνα ο Φοίβος Δεληβοριάς, στο θέατρο Αλσος, στις 22/9. Σε αντίθεση με ό,τι συνέβαινε στην «Ταράτσα», αυτή τη φορά τιμώμενος καλεσμένος είναι ο ίδιος ο Φοίβος με τα δεκάδες αγαπημένα τραγούδια του. Μαζί του η Νεφέλη Φασούλη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT