Πρόσωπα της Παρασκευής

1' 6" χρόνος ανάγνωσης

Ενα κωμικό «spaghetti western» από τα παλιά θέλει να δημιουργήσει ο Κουέντιν Ταραντίνο (φωτ.), όπου όλοι οι χαρακτήρες θα μιλούν διαφορετικές γλώσσες. Αυτόν τον στόχο έχει θέσει ο σκηνοθέτης του «Kill Bill» και του «Once upon a time in Hollywood», ο οποίος τιμήθηκε πρόσφατα με ένα βραβείο για το σύνολο του έργου του στη Ρώμη. Στα σχέδιά του είναι επίσης και ένα βιβλίο κινηματογραφικής κριτικής, μια τηλεοπτική σειρά, αλλά, όπως είπε, προέχει η κωμωδία.

(…) Μετανιωμένος εμφανίστηκε ο Τεντ Σαράντος του Netflix για τον τρόπο που αντιμετώπισε τα μηνύματα των εργαζομένων της εταιρείας σχετικά με το αμφιλεγόμενο σόου «The Closer» του Ντέιβιντ Σαπέλ, που προβάλλεται στην πλατφόρμα. Ο CEO του Netflix παραδέχτηκε ότι τα «έκανε θάλασσα» με όσους διαμαρτυρήθηκαν και χαρακτήρισαν τα αστεία του Σαπέλ ομοφοβικά και τρανσφοβικά, αλλά συμπλήρωσε ότι η στάση του απέναντι στο σόου και στον κωμικό δεν αλλάζει.

(…) Πλέον τον ξέρουμε ως «Παίκτη Νο 1», αλλά το πραγματικό του όνομα είναι Oh Yeong-su. Ο 77χρονος Νοτιοκορεάτης ηθοποιός του «Squid Game», περιγράφοντας σε συνέντευξή του στο MBC πόσο πολύ έχει αλλάξει η ζωή του μετά την προβολή της σειράς στο Neftlix, είπε ότι δέχεται πάρα πολλά μηνύματα που δεν μπορεί να διαχειριστεί ο ίδιος και ζητάει τη βοήθεια της κόρης του, απέρριψε διαφημιστικές προτάσεις και κατέληξε ότι είναι πια δύσκολο να βγει για έναν καφέ.  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT