Πρόσωπα της Τρίτης

1' 7" χρόνος ανάγνωσης

Εφυγε από τη ζωή την Κυριακή ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Φούλης Μπουντούρογλου (φωτ.). Απόφοιτος της Δραματικής Σχολής Κ. Χαρατσάρη και συνιδρυτής του Καφεθεάτρου της Καλαμαριάς, είχε πολύχρονη υποκριτική και σκηνοθετική παρουσία στη Θεσσαλονίκη, ενώ συνεργάστηκε με τα ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας και Πάτρας και δίδαξε στο Τμήμα Θεάτρου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και στη Δραματική Σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος. Το τελευταίο τον αποχαιρέτισε μνημονεύοντας «το ταλέντο, τη σεμνότητα, την ευγένεια και το ήθος του».

(…) Βασικό στέλεχος του θεάτρου Αττις τα τελευταία 35 χρόνια ήταν, μεταξύ πολλών άλλων, η ηθοποιός Σοφία Μιχοπούλου η οποία πέθανε στις 2 Ιανουαρίου. Εχοντας σπουδάσει στη Δραματική Σχολή του Πέλου Κατσέλη και συμμετάσχει σε σεμινάρια των Τατσούμι Χιτζικάτα και Πίτερ Μπρουκ, η Σοφία Μιχοπούλου συμμετείχε σε πολλές παραστάσεις του Καρόλου Κουν, συνεργάστηκε με το Δραματικό Κέντρο Βιέννης, το Εθνικό Θέατρο, το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος κ.ά., ενώ ιδιαίτερα σημαντική ήταν και η εκπαιδευτική της δράση.

(…) Στις 14 Ιανουαρίου έρχεται στο Netflix ο τρίτος κύκλος της σειράς «After Life», την οποία υπογράφει ο Ρίκι Τζερβέις. Ο Βρετανός σεναριογράφος, σκηνοθέτης και ηθοποιός υποδύεται για μία τελευταία σεζόν τον κυνικό δημοσιογράφο Τόνι Τζόνσον, ο οποίος παλεύει να ξεπεράσει την απώλεια της γυναίκας του, να γίνει καλύτερος άνθρωπος και να ενδιαφερθεί για τα συναισθήματα των γύρω του, μια προσπάθεια που, όπως φαίνεται και από το τρέιλερ της τρίτης σεζόν, συνεχίζεται με αποτελέσματα ενίοτε κωμικοτραγικά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT