Πρόσωπα της Τρίτης

1' 4" χρόνος ανάγνωσης

Ηταν γνωστός για την αιχμηρή του ραπτική, που βασιζόταν στη μόδα του ’40 και του ’50. Από τη δεκαετία του ’80, οι δημιουργίες του έντυσαν προσωπικότητες όπως ο Ντέιβιντ Μπόουι, ο Τζορτζ Μάικλ, η Lady Gaga και η Μπιγιονσέ, ενώ το 2019 σχεδίασε το περίφημο wet dress της Κιμ Καρντάσιαν για το Met Gala. Ο Γάλλος σχεδιαστής μόδας Τιερί Μιγκλέρ (φωτ.) πέθανε σε ηλικία 73 ετών, όπως ανακοίνωσε ο μάνατζέρ του. Γεννήθηκε στο Στρασβούργο και στην αρχή έκανε καριέρα ως μοντέλο και χορευτής μπαλέτου. Aνοιξε την πρώτη του μπουτίκ στο Παρίσι το 1970.

(…) Σε αυτοκινητικό ατύχημα ενεπλάκη ο Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ σε λεωφόρο του Λος Αντζελες. Ο γνωστός ηθοποιός οδηγούσε ένα θηριώδες SUV αυτοκίνητο, το οποίο κυριολεκτικά «σκαρφάλωσε» πάνω σε ένα συμβατικό όχημα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ξένων μέσων ενημέρωσης, ο βετεράνος Terminator είναι μάλλον ο υπαίτιος του ατυχήματος. Η γυναίκα οδηγός του συμβατικού οχήματος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι. Ο 75χρονος πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνιας δήλωσε ότι θέλει να την επισκεφθεί και να βεβαιωθεί ότι είναι καλά στην υγεία της.

(…) Πρεμιέρα έκανε στο φεστιβάλ Sundance το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ «Jeen-Yuhs», μια ματιά στον πολυτάραχο βίο του Κάνιε Γουέστ με αδημοσίευτες εικόνες και εξομολογήσεις του ράπερ των τελευταίων 20 χρόνων της ζωής του. Το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί τον Φεβρουάριο σε τρία μέρη στο Netflix.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT