Πρόσωπα της Τετάρτης

56" χρόνος ανάγνωσης

Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser για τον «Πινόκιο» του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο (φωτ.) για λογαριασμό του Netflix. Ο Μεξικανός κινηματογραφιστής, ο οποίος έχει και αρκετές οσκαρικές ελπίδες με το φετινό «Μονοπάτι των Χαμένων Ψυχών», ετοιμάζεται να μας παρουσιάσει το κλασικό παραμύθι με την τεχνική του «stop-motion» κινουμένου σχεδίου και φυσικά το δικό του, σήμα κατατεθέν, σκοτεινό στυλ. Η ταινία θα συμπεριλάβει μάλιστα έναν καινούριο χαρακτήρα, ο οποίος βρίσκεται «στην καρδιά του ξύλινου αγοριού», ενώ τη φωνή του σε αυτόν θα δανείσει ο Γιούαν Μακ Γκρέγκορ.

(…) Μεγάλη γκάφα έκανε ο Ντέιμον Αλμπαρν των Blur και των Gorillaz, όταν σε πρόσφατη συνέντευξη Tύπου ισχυρίστηκε πως η Τέιλορ Σουίφτ «δεν γράφει καν η ίδια τα τραγούδια της». Ο Βρετανός μουσικός έλαβε άμεση και οργισμένη απάντηση από την ίδια τη Σουίφτ στα κοινωνικά δίκτυα, σπεύδοντας μάλιστα στη συνέχεια να τα… μαζέψει, λέγοντας πως οι δηλώσεις του παρεξηγήθηκαν.

(…) Με την Ενάτη Συμφωνία του Μπετόβεν θα γιορτάσει τα γενέθλιά του στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών ο Θεόδωρος Κουρεντζής στις 19 και 20 Φεβρουαρίου. Ο καταξιωμένος αρχιμουσικός είχε συνεπάρει πέρυσι το κοινό και τους κριτικούς με την Εβδομη Συμφωνία που παρουσίασε στο αρχαίο θέατρο Δελφών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT