Πρόσωπα της Παρασκευής

1' 7" χρόνος ανάγνωσης

Πέθανε σε ηλικία 86 ετών ο βετεράνος κωμικός Μπάρι Κράιερ (φωτ.), όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του. Ο Κράιερ ανήκε στη γενιά των Τζον Κλιζ, Ρόνι Μπάρκερ και Γκράχαμ Τσάπμαν, με τους οποίους συνεργάστηκε ως σεναριογράφος στην επιτυχημένη κωμική σειρά του BBC «The Frost Report» του 1966. «Ενας λαμπρός, υπέροχος, ξεκαρδιστικός και χαρισματικός συγγραφέας και περφόρμερ, που πέρασε από όλα τα είδη της κωμωδίας», έγραψε ο Στίβεν Φράι στον αποχαιρετισμό του.

(…) Να και κάτι που δεν το ακούμε συχνά για τη λογοκρισία στην Κίνα. Ο συγγραφέας του «Fight Club», Τσακ Παλανιούκ, δήλωσε πως το παραποιημένο φινάλε που επέβαλε η κινεζική λογοκρισία στην ταινία του Ντέιβιντ Φίντσερ είναι «πιο κοντά» στο πραγματικό τέλος του βιβλίου. Η ταινία τελειώνει με τις βομβιστικές επιθέσεις του αναρχικού Τάιλερ (Μπραντ Πιτ) να έχουν ξεκινήσει, αλλά στην Κίνα έχει μπει στη θέση τους ένα μήνυμα που λέει ότι η αστυνομία συνέλαβε όλους τους κακούς και σταμάτησε τις βόμβες. Στο βιβλίο οι βόμβες δεν σκάνε, όχι χάρη στις Αρχές, αλλά επειδή ήταν προβληματικές και ο πρωταγωνιστής αποπειράται να αυτοκτονήσει.

(…) Toν Σεπτέμβριο προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει η αυτοβιογραφία της Μέλανι Τσίζομ, του δημοφιλούς συγκροτήματος Spice Girls, με τίτλο «Who I Am». Το βιβλίο περιγράφει τη διαδρομή της τραγουδίστριας από το πατρικό σπίτι της στη βορειοανατολική Αγγλία στις μουσικές σκηνές του κόσμου με το διάσημο γυναικείο συγκρότημα, που δίνει συναυλίες μέχρι και σήμερα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT