Πρόσωπα της Τρίτης

1' 2" χρόνος ανάγνωσης

Σε όλη της τη ζωή «καταβρόχθιζε» βιβλία, στη συλλογή της είχε εκδόσεις για τη νομική επιστήμη, λογοτεχνία, ιστορία αλλά και κλασικά φεμινιστικά λογοτεχνικά έργα. Η βιβλιοθήκη της Αμερικανίδας δικαστού Ρουθ Μπέιντερ Γκίνσμπεργκ (φωτ.) που πέθανε τον Σεπτέμβριο του 2020 σε ηλικία 87 ετών, βγήκε σε δημοπρασία από τον οίκο Bonhams με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν 2,3 εκατ. δολάρια, πολύ περισσότερα από την αρχική εκτίμηση των 500.000 δολαρίων.

(…) Μπορεί να άργησαν αλλά τελικά θα ακολουθήσουν τα βήματα οίκων μόδας όπως οι Prada και Gucci που έχουν εδώ και καιρό τερματίσει τη χρήση γούνας. Ο λόγος για την εταιρεία Dolce & Gabbana που καθώς «εργάζεται για ένα πιο βιώσιμο μέλλον, δεν μπορεί να σκεφτεί τη χρήση γούνας ζώων», όπως δήλωσε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος του οίκου μόδας, Fedele Usai (φωτ.). Η Ιταλία απαγόρευσε πρόσφατα την εκτροφή ζώων για τη γούνα τους, τακτική που ακολουθούν άλλες 20 χώρες.

(…) Αστέρες μεγάλου βεληνεκούς θα συμμετέχουν στη νέα ταινία επιστημονικής φαντασίας «Morning» του Justin Kurzel, γνωστού από το Assassin’s Creed, που στο επίκεντρο της πλοκής της έχει την ανακάλυψη ενός χαπιού που κάνει τον ύπνο περιττό και χάρη σε έναν τεχνητό ήλιο, η μέρα και η εργασία δεν τελειώνουν ποτέ. Τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς θα πλαισιώσουν η οσκαρική Λόρα Ντερν (φωτ.) και ο Νόα Γιούπε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT