Πρόσωπα της Παρασκευής

1' 0" χρόνος ανάγνωσης

Συνδέθηκε με ρόλους σε ταινίες του Παντελή Βούλγαρη, συνεργάστηκε με το Εθνικό Θέατρο και τον Λευτέρη Βογιατζή, υπήρξε συνεργάτης του Γιάννη Τσαρούχη –έγραψε το βιβλίο «Τσαρούχης», με έργα, μαρτυρίες και ντοκουμέντα από τη συνεργασία του με τον ζωγράφο–, εργάστηκε στο ραδιόφωνο. Ο Κώστας Κλεφτόγιαννης (φωτ.), ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών από επιπλοκές που του προκάλεσε ο κορωνοϊός, ήταν ένας πολυσχιδής δημιουργός, με μεγάλη αγάπη για το θέατρο και τον κινηματογράφο και σημαντική προσφορά στα κοινά.

(…) Ανακοινώθηκαν οι ειδικές εκδόσεις που θα κυκλοφορήσουν κατά τη φετινή Record Store Day, η οποία θα γιορταστεί παγκοσμίως στις 23 Απριλίου. Αυτές συμπεριλαμβάνουν βινύλια από σπουδαία ονόματα όπως ο Ντέιβιντ Μπόουι, του οποίου θα είναι διαθέσιμο το ακυκλοφόρητο «Toy», αλλά και το «Brilliant Adventure». Επίσης καινούργιες εκδόσεις στα δισκοπωλεία θα έχουμε από την Τέιλορ Σουίφτ, τον Νικ Κέιβ, τη St. Vincent και πολλούς άλλους καλλιτέχνες.

(…) Στο ήδη λαμπερό καστ της πολυαναμενόμενης «Barbie» της Γκρέτα Γκέργουικ προστίθεται η Κέιτ Μακίνον. Η Αμερικανίδα ηθοποιός, γνωστή μεταξύ άλλων για τη συμμετοχή της στο «Bombshell», θα συναντήσει τη συμπρωταγωνίστριά της στο τελευταίο, Μάργκοτ Ρόμπι, αλλά και τον Ράιαν Γκόσλινγκ, στο φιλμ που θα μεταφέρει στην οθόνη τον κλασικό κόσμο παιχνιδιών της Mattel.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT