Πρόσωπα της Τρίτης

1' 4" χρόνος ανάγνωσης

Δεν πρόλαβαν να καταλαγιάσουν οι αντιδράσεις για το «Closer» του Ντέιβ Σαπέλ (φωτ.) και το Netflix ανακοίνωσε τέσσερα νέα σπέσιαλ επεισόδια του γνωστού κωμικού με τίτλο «Chappelle’s Home Team». Σε κάθε επεισόδιο ο Σαπέλ θα ανεβαίνει στη σκηνή παρέα με έναν βετεράνο κωμικό της αμερικανικής stand-up comedy σκηνής. Η αρχή θα γίνει με τον Ναθάνιελ Μάρτιν Στρόμαν στις 28 Φεβρουαρίου. Το κοινό χαρακτηριστικό του line up των κωμικών είναι ότι όλοι έχουν τουλάχιστον 30 χρόνια καριέρας στην πλάτη τους.

(…) Η οσκαρική Ολίβια Κόλμαν ετοιμάζεται για έναν ακόμη απαιτητικό ρόλο, καθώς θα ενσαρκώσει τον χαρακτήρα της Μις Χάβισαμ από τις «Μεγάλες προσδοκίες» του Καρόλου Ντίκενς. Το κλασικό μυθιστόρημα θα μεταφερθεί στην τηλεόραση από το BBC και το FX σε μια μίνι σειρά έξι επεισοδίων και η παραγωγή ξεκίνησε ήδη να δουλεύει στο Λονδίνο. Στον ρόλο του Πιπ θα είναι ο Φιον Γουάιτχεντ, γνωστός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στην ταινία «Δουνκέρκη».

(…) Τα δύο μισά ενός σπάνιου χειρογράφου με στίχους του Τζίμι Χέντριξ επανενώθηκαν πρόσφατα στη Βρετανία. Πρόκειται για μία σελίδα τετραδίου, την οποία ο θρυλικός κιθαρίστας είχε υπογράψει εις διπλούν το 1967 για χάρη δύο νεαρών θαυμαστριών του, σκίζοντας στη συνέχεια το χαρτί στα δύο. Πεντέμισι δεκαετίες αργότερα, οι δύο γυναίκες πούλησαν τα αυτόγραφα σε κατάστημα ενθυμίων για πενταψήφιο ποσό, όπως αναφέρουν τα σχετικά ρεπορτάζ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT