Πρόσωπα της Τρίτης

1' 0" χρόνος ανάγνωσης

Η ανακοίνωση ήρθε από τον επίσημο λογαριασμό τους στο Instagram. Οι Rolling Stones θα κάνουν περιοδεία στην Ευρώπη γιορτάζοντας τα 60 χρόνια τους. Θα ξεκινήσουν την 1η Ιουνίου από τη Μαδρίτη και θα ακολουθήσουν το Μόναχο, το Λίβερπουλ, το Αμστερνταμ, η Βέρνη, το Μιλάνο, το Λονδίνο, οι Βρυξέλλες, η Βιέννη, το Παρίσι και άλλες ευρωπαϊκές πόλεις. Για την Αθήνα δεν έχει ανακοινωθεί κάτι. Πάντως, ο Κιθ Ρίτσαρντς (φωτ.) έσπευσε να μοιραστεί τον ενθουσιασμό του λέγοντας: «Ανυπομονώ να κάνουμε πρόβα με τον Μικ και τον Ρόνι και μερικούς φίλους. Τα λέμε όλοι πολύ σύντομα».

(…) Με δυνατό καστ, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Σμαράγδα Καρύδη, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Στεφανία Γουλιώτη κ.ά., κάνει πρεμιέρα η κωμωδία του Μάικλ Φρέιν «Το σώσε» στις 19 Μαρτίου στο θέατρο Παλλάς. Το έργο έχει παρουσιαστεί αρκετές φορές στο παρελθόν στην Ελλάδα. Πρώτη φορά το σκηνοθέτησε ο Ανδρέας Βουτσινάς το 1983. Το 1995 παρουσιάστηκε στο θρυλικό ανέβασμα του Σταμάτη Φασουλή. Τώρα φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη.

(…) Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη βιογραφία της Μέριλιν Μονρόε διά χειρός Netflix, με την Ανα ντε Αρμας στον ομώνυμο ρόλο, δημοσιεύθηκαν πρόσφατα. Πιο σημαντική, το γεγονός πως στην ταινία θα είναι συμπαραγωγός ο Μπραντ Πιτ, στην πρώτη του συνεργασία με τη διαδικτυακή πλατφόρμα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT