Πρόσωπα της Τρίτης

1' 4" χρόνος ανάγνωσης

Οπως ανακοίνωσε χθες, η Ακαδημία Αθηνών κατά τη συνεδρίαση της ολομέλειας της 17ης Μαρτίου εξέλεξε ως τακτικό μέλος τον διεθνούς αναγνώρισης βιολονίστα και μαέστρο Λεωνίδα Καβάκο (φωτ.). Συγκεκριμένα πρόκειται για την προκηρυχθείσα Εδρα Μουσικής στην Β΄ Τάξη των Γραμμάτων και Καλών Τεχνών, η οποία απονέμεται στον σπουδαίο Ελληνα μουσικό σε αναγνώριση του συνόλου του μέχρι σήμερα έργου του.

(…) Την πεποίθησή της πως τα Οσκαρ δεν θα αγνοήσουν όσα τραγικά συμβαίνουν αυτές τις ημέρες στην Ουκρανία εξέφρασε η εκ των οικοδεσποτών της βραδιάς, Εϊμι Σούμερ. Η δημοφιλής Αμερικανίδα κωμικός προχώρησε μάλιστα ακόμα περισσότερο, αποκαλύπτοντας την επιθυμία – πρότασή της να φιλοξενηθεί διαδικτυακά ή έστω μέσω βιντεοσκοπημένου μηνύματος ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι στην τελετή απονομής που θα λάβει χώρα την προσεχή Κυριακή στο Λος Αντζελες.

(…) «Κόπηκε» από τη φετινή 64η τελετή των βραβείων Γκράμι ο Κάνιε Γουέστ. Σύμφωνα με τον ιστότοπο Variety, εκπρόσωπος της Ακαδημίας επιβεβαίωσε ότι οι διοργανωτές της τελετής απονομής των Grammy Awards 2022 κάλεσαν την ομάδα του καλλιτέχνη για να την πληροφορήσουν ότι έχει αφαιρεθεί από τη λίστα των καλλιτεχνών που θα ανέβουν στη σκηνή. Το τελευταίο διάστημα ο Αμερικανός ράπερ κατηγορείται για παρενόχληση της εν διαστάσει συζύγου του, Κιμ Καρντάσιαν, διαδικτυακό εκφοβισμό του νέου συντρόφου της, Πιτ Ντέιβιντσον, και χρήση ρατσιστικής γλώσσας προς τον παρουσιαστή τού «The Daily Show», Τρέβορ Νόα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT