Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 5" χρόνος ανάγνωσης

Ενα νέο, γεμάτο δράση, τρέιλερ για το «Top Gun: Maverick» κυκλοφόρησε χθες, αυξάνοντας ακόμη περισσότερο την ανυπομονησία για τις 26 Μαΐου, οπότε το σίκουελ της εμβληματικής περιπέτειας με τον Τομ Κρουζ (φωτ.) φτάνει στις αίθουσες. Παραμένοντας σε εξαιρετική φόρμα, ο Αμερικανός ηθοποιός ντύνεται ξανά τη στολή του αεροπόρου, βάζει το κράνος του μυθικού «Maverick» και ετοιμάζεται να μυήσει μια νέα γενιά πιλότων μαχητικών στα μυστικά της «ζώνης του κινδύνου».

(…) Μόλις ανακοινώθηκε ότι ο Τζεφ Κουνς ξεκινά ένα άυλο έργο τέχνης (NFT project) με προορισμό τη Σελήνη. Πρόκειται για μια σειρά από γλυπτά που θα προσγειωθούν στο φεγγάρι και πρόθεση του καλλιτέχνη είναι να παραμείνουν εκεί στο διηνεκές. Η σύνθεση έχει τίτλο «Φάσεις της Σελήνης», και ενώ πολλά έργα έχουν σταλεί στο Διάστημα, αυτή είναι η πρώτη φορά που εγκρίνεται η τοποθέτησή τους στην επιφάνεια του φεγγαριού.

(…) Σε ηλικία 51 ετών πέθανε η γνωστή παραγωγός και δημιουργός ηλεκτρονικής μουσικής Μίρα Κάλιξ. Η Σαντάλ Πασαμόντ, όπως ήταν το πραγματικό της όνομα, γεννήθηκε το 1970 στη Νότια Αφρική και πήγε στο Λονδίνο το 1991 για να κυνηγήσει τα όνειρά της στη μουσική. Συνεργάστηκε με τη Wrap Music στην αρχή στο τμήμα δημοσίων σχέσεων και αργότερα σε επίπεδο δισκογραφίας. Εβγαλε τον πρώτο της δίσκο το 2000 με τίτλο «One on One» και τον τελευταίο μόλις πέρυσι με τίτλο «Absent Origin».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT