Πρόσωπα της Πέμπτης

Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο δημοφιλής ηθοποιός Μπρους Γουίλις (φωτ.) εξαιτίας προβλημάτων που αντιμετωπίζει με την υγεία του.

57" χρόνος ανάγνωσης

Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο δημοφιλής ηθοποιός Μπρους Γουίλις (φωτ.) εξαιτίας προβλημάτων που αντιμετωπίζει με την υγεία του. Ο ηθοποιός που έγινε γνωστός από τις ταινίες «Πολύ σκληρός για να πεθάνει» διαγνώστηκε με αφασία, μια διαταραχή που επηρεάζει την κατανόηση και την παραγωγή λόγου. Η ανακοίνωση έγινε από την πρώην σύζυγό του Ντέμι Μουρ. «Προχωράμε σε αυτό ως μια δυνατή οικογενειακή ομάδα», έγραψε η Μουρ στο Instagram, σε μια ανακοίνωση που συμπληρώνεται με τα ονόματα των παιδιών του Γουίλις και της νυν συζύγου του, Εμα Χέμινγκ.

(…) «Είμαι ακόμη σοκαρισμένη και θλιμμένη», δήλωσε, αναφορικά με το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ, η Εϊμι Σούμερ, μία από τις παρουσιάστριες της τελετής των Οσκαρ. Η Αμερικανίδα κωμικός είπε επίσης ότι αγαπάει τον φίλο της, Ροκ, και πιστεύει πως χειρίστηκε το συγκεκριμένο περιστατικό με τον καλύτερο τρόπο.

(…) H βραβευμένη με Πούλιτζερ συγγραφέας Μάργκο Τζέφερσον, η διακεκριμένη συγγραφέας Τσίτσι Ντανγκαρέμπκα και η θεατρική συγγραφέας Γουίνσον Πίνοκ είναι οι τρεις νικήτριες του βραβείου Windham-Campbell, το οποίο συνοδεύεται από το υψηλό χρηματικό έπαθλο των 165.000 δολαρίων για καθεμία από τις συγγραφείς. Το βραβείο φέτος συμπληρώνει 10 χρόνια και υποστηρίζει την οικονομική ανεξαρτησία των συγγραφέων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT