Πρόσωπα της Τετάρτης (18/05)

Η δικαστική διαμάχη του Τζόνι Ντεπ και της Αμπερ Χερντ συνεχίζεται, κοστίζοντας, πέραν των υπολοίπων, πολύ και στην καριέρα των δύο Αμερικανών ηθοποιών.

1' 0" χρόνος ανάγνωσης

Η δικαστική διαμάχη του Τζόνι Ντεπ και της Αμπερ Χερντ (φωτ.) συνεχίζεται, κοστίζοντας, πέραν των υπολοίπων, πολύ και στην καριέρα των δύο Αμερικανών ηθοποιών. Οπως αποκάλυψε μάλιστα πρόσφατα η Χερντ, ο ρόλος της στο επερχόμενο σίκουελ του κομίστικου «Aquaman» κινδύνεψε να εξαφανιστεί και τελικά περικόπηκε δραστικά από το στούντιο της Warner Bros. Κάπως έτσι, έπειτα από τον Ντεπ, κινδυνεύει κι εκείνη να χαρακτηριστεί τοξική και να ψάχνει πια τους ρόλους με το… τουφέκι.

(…) Την πληροφορία πως έχει να δει τον αδελφό του από κοντά σχεδόν μία δεκαετία έδωσε στη δημοσιότητα ο Λίαμ Γκάλαχερ. Ως γνωστόν, τα αδέλφια Γκάλαχερ διέλυσαν τους Oasis το 2009 και έκτοτε η σχέση τους πέρασε πολλές περιπέτειες, ωστόσο μόλις πέρυσι οι δυο τους δημιούργησαν από κοινού μια εταιρεία παραγωγής για το ντοκιμαντέρ «Oasis Knebworth 1996», κάτι που φούντωσε ξανά τις φήμες για επανασύνδεση.

(…) Το τέταρτο προσωπικό του άλμπουμ παρουσιάζει, αύριο Πέμπτη, ο Theodore με ένα σόου στη σκηνή του Temple Athens. Ο Ελληνας τραγουδοποιός θα ερμηνεύσει ζωντανά το «The Voyage», ένα μουσικό ταξίδι σε έξι κεφάλαια, μαζί με την ανανεωμένη μπάντα του και σε συνδυασμό με ένα εντυπωσιακό light show. Φυσικά, η συναυλία θα συμπεριλάβει και αγαπημένα κομμάτια από τη μέχρι τώρα δισκογραφία του καλλιτέχνη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT