Πρόσωπα της Τετάρτης (01/06)

1' 6" χρόνος ανάγνωσης

Στη Μεγάλη Βρετανία θα ταξιδέψει οικειοθελώς ο ηθοποιός Κέβιν Σπέισι (φωτ.) για να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες εναντίον του, όπως δήλωσε στην εκπομπή «Good Morning America». Ο γνωστός ηθοποιός συμπλήρωσε ότι δεν χρειάζεται να κινηθούν οι διαδικασίες έκδοσής του, καθώς θα πάει ο ίδιος στις Αρχές για να αποδείξει την αθωότητά του. Ο Σπέισι κατηγορείται για σεξουαλικές επιθέσεις από τέσσερις άνδρες από το 2005 έως το 2013, την εποχή που ήταν καλλιτεχνικός διευθυντής του θεάτρου Old Vic στο Λονδίνο.

(…) Αγνώριστος έχει γίνει ο Μπράντλεϊ Κούπερ για τις ανάγκες της ταινίας «Maestro», μιας βιογραφίας του αρχιμουσικού και συνθέτη Λέοναρντ Μπέρνσταϊν. Ο Κούπερ υποδύεται τον Μπέρνσταϊν στα νεανικά αλλά και στα ώριμα χρόνια της ζωής του, και εκεί είναι που υπόκειται σε πλήρη μεταμόρφωση για να μοιάζει μερικές δεκαετίες μεγαλύτερος απ’ ό,τι είναι σήμερα. Η ταινία που προορίζεται για το Netflix είναι και η πρώτη που σκηνοθετεί ο Κούπερ μετά το «Ενα αστέρι γεννιέται».

(…) Με το μεγάλο βραβείο φωτιστικού σχεδιασμού LIT Design Award για το έτος 2021, που της απονεμήθηκε προχθές για τον νέο φωτισμό της Ακρόπολης, τιμήθηκε η Ελευθερία Ντεκώ. Η εκδήλωση έλαβε χώρα τη Δευτέρα στο Μουσείο της Ακρόπολης, παρουσία της υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνας Μενδώνη. Υπενθυμίζεται πως ο φωτισμός της Ακρόπολης υλοποιήθηκε από το Ιδρυμα Ωνάση με δική του δωρεά, σε συνεργασία και υπό την επίβλεψη των υπηρεσιών του ΥΠΠΟΑ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT