Πρόσωπα της Πέμπτης (02/06)

1' 1" χρόνος ανάγνωσης

«Υπάρχουν πάνω από 20 εκατομμύρια νοήμονα όντα στον γαλαξία του Star Wars, μη γίνεις ρατσιστής», είναι το μήνυμα που έστειλε ο επίσημος λογαριασμός του franchise στο Twitter ως απάντηση στα εκατοντάδες υβριστικά και σεξιστικά σχόλια που κατέκλυσαν τον λογαριασμό της ηθοποιού Μόουζες Ινγκραμ (φωτ.), η οποία πρωταγωνιστεί στη σειρά «Ομπι-Ουάν Κενόμπι». Στο πλευρό της Ινγκραμ στάθηκαν ο πρωταγωνιστής της σειράς Γιούαν Μακ Γκρέγκορ και η Ντίσνεϊ.

(…) Ο Μάριος Φραγκούλης (φωτ.) αυτό το καλοκαίρι συναντάει έπειτα από χρόνια ξανά επί σκηνής την Ντέμπορα Μάγιερς. Οι δύο καλλιτέχνες, συνοδευόμενοι από μια ορχήστρα έντεκα μουσικών, υπόσχονται ένα ταξιδιάρικο μουσικό σκηνικό με ένα πρόγραμμα με μερικά από τα ωραιότερα ερωτικά τραγούδια –κάθε εποχής– από το ελληνικό και το παγκόσμιο ρεπερτόριο, απρόσμενες διασκευές αλλά και αγαπημένα ελληνικά. Στις 7 Ιουλίου εμφανίζονται στη Θεσσαλονίκη στο Θέατρο Μονής Λαζαριστών.

(…) ​​​​​​Μόδα στις Ηνωμένες Πολιτείες και στον Καναδά φαίνεται πως έχουν γίνει τα λεγόμενα «Taylor Parties», τα θεματικά πάρτι με περιεχόμενο αποκλειστικά επικεντρωμένο στην Τέιλορ Σουίφτ (φωτ.) και στα τραγούδια της. Σύμφωνα με το περιοδικό Vox, στα πάρτι συμμετέχουν κυρίως γυναίκες που αντιγράφουν την εμφάνιση της δημοφιλούς ποπ σταρ, ενώ τα εισιτήρια εξαντλούνται γρήγορα. Την αρχική ιδέα είχαν τον Δεκέμβριο τρεις dj, που έχουν πραγματοποιήσει περίπου 50 παρόμοια πάρτι και προγραμματίζουν δεκάδες ακόμα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT