Πρόσωπα της Τρίτης (07/06)

1' 10" χρόνος ανάγνωσης

Ο Aλεκ Τζον Σατς (φωτ.) ήταν μπασίστας των Bon Jovi, από το 1983 έως το 1994, περίοδο μεγάλων επιτυχιών για το γκρουπ, με τραγούδια όπως τα «You Give Love a Bad Name», «Livin’ on a Prayer» και «Bad Medicine». Πέθανε προχθές σε ηλικία 70 ετών χωρίς να έχουν γίνει ακόμη γνωστές οι αιτίες θανάτου του. «Ο Aλεκ ήταν αναπόσπαστο κομμάτι του συγκροτήματος», έγραψε στο Twitter ο τραγουδιστής και συνθέτης Τζον Μπον Ζόβι, συμπληρώνοντας: «Για να είμαι ειλικρινής, βρήκαμε τον δρόμο μας μέσω αυτού…».

(…) O Monsieur Minimal επιστρέφει με νέο ελληνόφωνο τραγούδι, τη «Νέα αρχή», στο Gazarte Roof Stage. Το Σάββατο 11 Ιουνίου ο Monsieur Minimal με την μπάντα του θα μας ταξιδέψει στο μουσικό του σύμπαν και παράλληλα θα πραγματοποιήσει κι ένα μικρό αφιέρωμα στον αγαπημένο Δάκη, τιμώντας έτσι τη μνήμη, τη συνεργασία, αλλά και τη σχέση εκτίμησης κι αγάπης που ανέπτυξαν οι δύο καλλιτέχνες τα τελευταία χρόνια.

​​​​​​(…) Το ειδικό βραβείο της επιτροπής του Los Angeles Greek Film Festival, που πραγματοποιήθηκε τον Μάιο, απέσπασε το ντοκιμαντέρ μικρού μήκους «Πώς να εκπαιδεύσεις έναν αντιήρωα», σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπλέτα και παραγωγή του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων με αυτισμό Ρεθύμνου. Σύμφωνα με την επιτροπή, η ταινία, με θέμα την καθημερινότητα εφήβων με αναπηρία που ασχολούνται με το θέατρο, δείχνει «πώς η η υπερδύναμη και η αλήθεια βρίσκονται συχνά σε μικρές γωνιές, όπου δημιουργούνται ασφαλείς χώροι, χωρίς αποκλεισμούς, που επιτρέπουν τη φαντασία του άλλου να ανθήσει».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT