Πρόσωπα της Παρασκευής (10/06)

54" χρόνος ανάγνωσης

Φαίνεται πως η ώρα για μια κινηματογραφική βιογραφία της Μαντόνα έφτασε, με τη Universal να έχει βάλει εμπρός το πρότζεκτ. Φυσικά, ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να γίνουν, είναι να βρεθεί η πρωταγωνίστρια, με τα ρεπορτάζ από το Χόλιγουντ να θεωρούν φαβορί για τον ρόλο την Τζούλια Γκάρνερ (φωτ.). Η Αμερικανίδα ηθοποιός έγινε ευρέως γνωστή από το τηλεοπτικό «Ozark», αλλά και υποδυόμενη την αμφιλεγόμενη Αννα Ντελβέι στη δημοφιλή σειρά του Netflix «Inventing Anna».

(…) Στο «Κβο βάντις Αϊντα;» και στην Τζασμίλα Ζμπάνιτς πήγε το βραβείο Lux Audience Film Award για το 2022. Πρόκειται για το κινηματογραφικό βραβείο που απονέμεται κάθε χρόνο από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, με το συγκλονιστικό φιλμ της Βόσνιας σκηνοθέτιδος, που έχει για θέμα του τη «Σφαγή της Σρεμπρένιτσα», να επιλέγεται (άξια) φέτος.

(…) Τραγουδοποιοί με σημαντική πορεία, μουσικοσυνθέτες και ερμηνευτές που διακρίνονται για το χιούμορ αλλά και την ευαισθησία τους, διαλέγουν από τον κατάλογο της δισκογραφίας του Λουκιανού Κηλαηδόνη τα τραγούδια ενός αφιερώματος που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Ιουνίου στο θέατρο Βράχων. Οι Σπύρος Γραμμένος, Μαρία Κηλαηδόνη, Γιάννης Κότσιρας, Πάνος Μουζουράκης κ.ά. θα τραγουδήσουν «Σ’ ευχαριστώ, Λουκιανέ».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT