Πρόσωπα της Τετάρτης (15/06)

1' 0" χρόνος ανάγνωσης

Οι αστέρες του Χόλιγουντ δημοσίευσαν τη Δευτέρα μια επιστολή με την οποία ζητούν οι ταινίες και οι τηλεοπτικές σειρές να αποτελέσουν παράδειγμα για την αποφυγή χρήσης πυροβόλων όπλων, με αφορμή το πρόσφατο τραγικό περιστατικό στο σχολείο του Τέξας. Υπογράφουν διάσημοι παραγωγοί, όπως ο Τζ. Τζ. Αμπραμς, η Σόντα Ράιμς αλλά και περισσότερες από 200 διασημότητες του Χόλιγουντ, όπως η Τζουλιάν Μουρ (φωτ.), ο Μαρκ Ράφαλο, ο παρουσιαστής Τζίμι Κίμελ κ.ά.

(…) Την επιθυμία του να αντικατασταθεί σε περίπτωση που δεν θα είναι πια σε θέση να τραγουδήσει εξέφρασε ο επικεφαλής των Iron Maiden, Μπρους Ντίκινσον. Συγκεκριμένα, σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Βρετανός σταρ είπε πως θα ήθελε η μπάντα να συνεχίσει και χωρίς εκείνον, αρκεί ο ίδιος να έχει λόγο στο ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του.

(…) Ενα αρκετά ενδιαφέρον τρέιλερ κυκλοφόρησε το Netflix, προμοτάροντας την κινηματογραφική μεταφορά του «Persuasion» της Τζέιν Οστιν, η οποία πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 15 Ιουλίου στην πλατφόρμα. Πρωταγωνίστρια του φιλμ θα είναι η Ντακότα Τζόνσον, στον ρόλο της Αν Ελιοτ, μιας ασυμβίβαστης νεαρής γυναίκας η οποία ζει με τη σνομπ οικογένειά της. Οταν ωστόσο ένας παλιός της έρωτας θα επιστρέψει, εκείνη θα κληθεί να θάψει το παρελθόν ή να ακούσει την καρδιά της.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT