Πρόσωπα της Πέμπτης (16/06)

1' 0" χρόνος ανάγνωσης

Με περισσότερους από 100 συγγραφείς από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο ξεκινάει στις 29 Ιουνίου το 1ο Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων, ανάμεσα στους οποίους ο βραβευμένος Βάσκος Μπερνάντο Ατσάγα (φωτ.), ο Γάλλος Ερίκ Βυιγιάρ, ο φετινός νικητής του βραβείου Ράνσιμαν Ιαν Κόλινς, ο Ουκρανός πεζογράφος Αντρέι Κουρκόφ, η συγγραφέας Αλις Σμιθ κ.ά. Το φεστιβάλ έχει τη θεματική «Στις γραμμές των συνόρων» και θα διερευνήσει τα όρια μεταξύ λογοτεχνίας, ιστορίας και πολιτικής, και στις παράλληλες εκδηλώσεις θα γίνουν προβολές ντοκιμαντέρ, σεμινάρια, συναυλίες, θεατρικά αναλόγια, αφηγήσεις παραμυθιών κ.ά.

(…) Ακόμη δεν έχουν πέσει οι υπογραφές αλλά η Lady Gaga ίσως βρεθεί στο πλευρό του Χοακίν Φίνιξ στον νέο Τζόκερ. Ο σεναριογράφος της ταινίας Τοντ Φίλιπς αποκάλυψε τον τίτλο του σίκουελ, «Joker: Folie à deux», και αν ευοδωθούν οι διαπραγματεύσεις, η διάσημη τραγουδίστρια θα υποδυθεί τη Χάρλεϊ Κουίν, την ψυχίατρο του Τζόκερ, την οποία εκείνος χειραγωγούσε και κακοποιούσε.

(…) Αναρρώνει σταδιακά ο αιώνιος ροκάς, Οζι Οζμπορν, μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε πριν από μερικές μέρες. Η σύζυγός του, Σάρον Οζμπορν, εξέφρασε την εκτίμησή της για την υποστήριξη του κόσμου στην περιπέτεια του συζύγου της. Αν και δεν έδωσε λεπτομέρειες για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε, σημείωσε ότι «είναι καθοριστικό για την υπόλοιπη ζωή του».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT