Προσωπα της Τετάρτης

Ξαφνικός αλλά όχι επώδυνος αποδείχθηκε πως ήταν ο θάνατος του 60χρονου Αντριου Φλέτσερ (φωτ.), του ιδρυτικού μέλους των Depeche Mode. Οι ιατρικές εξετάσεις έδειξαν ότι πέθανε από αορτική ανατομή, μια «ρωγμή» που σχηματίζεται στην κύρια αρτηρία του σώματος

1' 1" χρόνος ανάγνωσης

Ξαφνικός αλλά όχι επώδυνος αποδείχθηκε πως ήταν ο θάνατος του 60χρονου Αντριου Φλέτσερ (φωτ.), του ιδρυτικού μέλους των Depeche Mode. Οι ιατρικές εξετάσεις έδειξαν ότι πέθανε από αορτική ανατομή, μια «ρωγμή» που σχηματίζεται στην κύρια αρτηρία του σώματος. Η ανακοίνωση έγινε από το γκρουπ με τη συναίνεση της οικογένειας, ευχαριστώντας παράλληλα τους φαν για την υποστήριξή τους. «Ηταν παράξενες, θλιβερές και αποπροσανατολιστικές οι τελευταίες εβδομάδες. Αλλά είδαμε και νιώσαμε την αγάπη και τη στήριξή σας», έγραψαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

(…) Δεν μπορεί να βρει την ησυχία της η Μπρίτνεϊ Σπίαρς (φωτ.), καθώς την ημέρα του πρόσφατου γάμου της δέχτηκε την απρόσκλητη επίσκεψη του Τζέισον Αλεν-Αλεξάντερ. Ο 40χρονος μπήκε στο σπίτι της γνωστής τραγουδίστριας και έφτασε μέχρι την κρεβατοκάμαρά της βιντεοσκοπώντας τη δράση του στο Ινσταγκραμ. Ο Αλεξάντερ ήταν παιδικός φίλος της Σπίαρς και οι δυο τους παντρεύτηκαν για τρεις ημέρες το 2004. Η «επίσκεψη» κατέληξε στα δικαστήρια.

Προσωπα της Τετάρτης-1

(…) Εκρηξη αντιδράσεων έχει προκαλέσει το πισωγύρισμα στα δικαιώματα των γυναικών μετά την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ να απαγορεύσει τη διακοπή της ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης. Στους καλλιτέχνες που τοποθετούνται ανοιχτά απέναντι στη δικαστική απόφαση εντάχθηκε και η ράπερ Mέγκαν Δε Στάλιον (φωτ.), τραγουδώντας με το κοινό του φεστιβάλ Γκλάστονμπερι «My body, my motherfucking choice!».

Προσωπα της Τετάρτης-2
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT