Πρόσωπα της Παρασκευής

Στη μεγάλη οθόνη πρόκειται να μεταφερθεί σύντομα ο «Καπετάν Μιχάλης», το διάσημο μυθιστόρημα του Νίκου Καζαντζάκη

1' 7" χρόνος ανάγνωσης

Στη μεγάλη οθόνη πρόκειται να μεταφερθεί σύντομα ο «Καπετάν Μιχάλης», το διάσημο μυθιστόρημα του Νίκου Καζαντζάκη. Τον κεντρικό ρόλο θα υποδυθεί ο Αιμίλιος Χειλάκης (φωτ.), ενώ στο φιλμ που θα σκηνοθετήσει ο Κώστας Χαραλάμπους («Λούγκερ») συμμετέχουν ακόμη αρκετοί γνωστοί Ελληνες ηθοποιοί όπως ο Νικήτας Τσακίρογλου, ο Ιωάννης Παπαζήσης, ο Αλέκος Συσσοβίτης κ.ά. Τα γυρίσματα της «μεγάλης», όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου, παραγωγής θα πραγματοποιηθούν αποκλειστικά στην Κρήτη τον προσεχή Οκτώβριο.

Πρόσωπα της Παρασκευής-1

(…) ​​​​​​Βασισμένη στην ελληνική μυθολογία, την οποία θα αναπαριστά με τρόπο κωμικό αλλά σκοτεινό, ενώ ταυτόχρονα θα εξερευνά και θέματα των έμφυλων ταυτοτήτων και της εξουσίας, είναι σύμφωνα με το Deadline η νέα σειρά του Netflix με τίτλο «Kaos». Τα γυρίσματα αναμένεται να αρχίσουν άμεσα, το σενάριο θα υπογράφει η Τσάρλι Κοβέλ («The End of the F*ing World») ενώ τον ρόλο του εκδικητικού, παρανοϊκού και ανασφαλούς Δία έχει αναλάβει ο Χιου Γκραντ (φωτ.).

Πρόσωπα της Παρασκευής-2

(…) Μήνυση εναντίον του Κάνιε Γουέστ (φωτ.) κατέθεσε στο ομοσπονδιακό δικαστήριο της Νέας Υόρκης ο παραγωγός Μάρσαλ Τζέφερσον, υποστηρίζοντας ότι ένα απόσπασμα (sample) του τραγουδιού του «Move Your Body», που γράφτηκε το 1986, χρησιμοποιήθηκε αυθαίρετα στον πρόσφατο δίσκο του Γουέστ «Donda 2». Σύμφωνα με το κείμενο της μήνυσης, ο Γουέστ παραδέχτηκε σε εκπροσώπους του Τζέφερσον ότι συμπεριέλαβε απόσπασμα του «Move Your Body» στο δικό του τραγούδι «Flowers», χωρίς όμως να έχει τη σχετική άδεια και να αποδώσει τα νόμιμα πνευματικά δικαιώματα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT