Πρόσωπα της Τρίτης (05/07)

1' 3" χρόνος ανάγνωσης

Εφυγε την Κυριακή από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών ο Γεράσιμος Νοταράς (φωτ.), επίτιμος πρόεδρος του ΚΕΘΕΑ και πρώην επικεφαλής του Ιστορικού Αρχείου της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος. Εχοντας υπηρετήσει το ΚΕΘΕΑ για περισσότερες από τρεις δεκαετίες –και σε τρεις θητείες ως πρόεδρος–, ο εκλιπών πίστευε αταλάντευτα στην ικανότητα των ανθρώπων να αλλάξουν τη ζωή τους προς το καλύτερο, ενώ υπήρξε ιδρυτικό μέλος και του ελληνικού τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας.

(…) Ξεκινούν, όπως έγινε γνωστό, αυτόν τον μήνα τα γυρίσματα του δεύτερου μέρους του «Dune», με τον Ντενί Βιλνέβ (φωτ.) να αναλαμβάνει να ολοκληρώσει το επικό ταξίδι που ξεκίνησε εδώ και κάμποσα χρόνια πια στο λογοτεχνικό σύμπαν του Φρανκ Χέρμπερτ. Εχοντας περάσει από σαράντα κύματα, οι συγκεκριμένες ταινίες πήραν τελικά το πράσινο φως της παραγωγής, ενώ το υπό δημιουργία σίκουελ αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2023.

(…) Σε μπελάδες βρίσκεται ο διάσημος τραγουδιστής Ρίκι Μάρτιν (φωτ.), καθώς εκδόθηκε μια διαταγή περιοριστικών μέτρων εναντίον του από την εισαγγελία του Πουέρτο Ρίκο. Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες της υπόθεσης, αλλά φαίνεται πως τα ασφαλιστικά μέτρα ζητήθηκαν από έναν πρώην σύντροφο του τραγουδιστή με την αιτιολογία ότι ο Μάρτιν τον παρακολουθούσε και τριγύριζε έξω από το σπίτι του. Οι δικηγόροι του Ρίκι Μάρτιν υποστηρίζουν ότι οι κατηγορίες είναι κατασκευασμένες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT