Πρόσωπα της Τετάρτης (13/07)

59" χρόνος ανάγνωσης

«Κλείδωσε» ο σκηνοθέτης Σαμ Τέιλορ Τζόνσον του «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι» για τη βιογραφία της Εϊμι Γουάινχαουζ (φωτ.) με τίτλο «Back to Black», με την οποία ήταν στενοί φίλοι. Μετά τον θάνατό της υπήρξαν πολλές προσπάθειες να γυριστεί η βιογραφία της, αλλά όλες κατέληξαν σε αδιέξοδο. Φαίνεται όμως ότι αυτή τη φορά η ταινία θα υλοποιηθεί, καθώς έχει τη στήριξη του πατέρα της τραγουδίστριας, Μιτς Γουάινχαουζ, και των κληρονόμων της.

(…) Σε ηλικία 94 ετών πέθανε ο συνθέτης Μόντι Νόρμαν που έγινε ευρύτερα γνωστός για τη δημιουργία του μουσικού θέματος των ταινιών του Τζέιμς Μποντ. Το γνωστό μουσικό κομμάτι έντυσε πρώτη φορά την ταινία «Δρ Νο» του 1962, με τον ηθοποιό Σον Κόνερι στον ρόλο του μυστικού πράκτορα 007. Ο Νόρμαν μεγάλωσε στο ανατολικό Λονδίνο και στην αρχή της καριέρας του ήταν τραγουδιστής σε τοπικά συγκροτήματα και αργότερα έγραφε στίχους και μουσική για μιούζικαλ.

(…) Σε συμβιβασμό κατέληξαν ο Τζόνι Ντεπ και ο location manager της ταινίας «City of Lies» Γκρεγκ Μπρουκς και δεν θα προχωρήσουν σε δίκη. Ο Μπρουκς είχε μηνύσει τον Ντεπ για ξυλοδαρμό στο πλατό της ταινίας το 2018. Ισχυρίστηκε ότι ο γνωστός ηθοποιός ήταν μεθυσμένος και τον γρονθοκόπησε. Οι λεπτομέρειες του εξωδικαστικού συμβιβασμού δεν δημοσιοποιήθηκαν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT