Πρόσωπα της Παρασκευής (15/07)

1' 0" χρόνος ανάγνωσης

Η Tζόαν Λίνγκαρντ (φωτ.), η συγγραφέας που υπήρξε ιδιαίτερα αγαπητή σε γενιές εφήβων στη Βόρεια Ιρλανδία χάρη στη σειρά πέντε βιβλίων της για τον Κέβιν και τη Σέιντι, έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες ημέρες, σε ηλικία 90 ετών. Η Λίνγκαρντ δημιούργησε το νεαρό ζευγάρι των ερωτευμένων από το Μπέλφαστ –τον καθολικό Kέβιν και την προτεστάντισσα Σέιντι–, οι οποίοι βρίσκουν την αγάπη πέρα από το θρησκευτικό χάσμα, κατά τη διάρκεια των ταραχών στη Βόρεια Ιρλανδία, και έκανε διάσημες τις περιπέτειές τους.

(…) Επειτα από τρία χρόνια απουσίας, ο σχεδιαστής Τόμι Χίλφιγκερ, εμβληματικός δημιουργός της αμερικανικής μόδας, δήλωσε ότι θα επιστρέψει στη δράση. Πρόκειται να συμμετάσχει στη φετινή Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης με ένα πρωτοποριακό σόου, κάνοντας εντυπωσιακή επάνοδο: Σχεδιάζει μια εκδήλωση-πασαρέλα στην οποία θα αποκαλύψει τη συλλογή «See Now Buy Now», ένα συνδυασμό εικονικής πραγματικότητας και βιωματικής εμπειρίας.

(…) «Αθώος» δήλωσε ο 62χρονος βραβευμένος με Οσκαρ ηθοποιός Κέβιν Σπέισι στις πολλαπλές κατηγορίες που τον βαρύνουν για σεξουαλική επίθεση. Παρουσιάστηκε χθες στο Κεντρικό Ποινικό Δικαστήριο του Λονδίνου φορώντας γαλάζιο κοστούμι και πουά γραβάτα, δήλωσε το πλήρες όνομά του και την ημερομηνία γέννησής του και στη συνέχεια αρνήθηκε τις τέσσερις κατηγορίες σεξουαλικής επίθεσης που του προσάπτουν οι τρεις άνδρες ενάγοντες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT