Πρόσωπα της Παρασκευής (22/07)

1' 4" χρόνος ανάγνωσης

Την κυκλοφορία ενός νέου βιβλίου της τον Νοέμβριο, με τίτλο «The Light We Carry», ανακοίνωσε η Μισέλ Ομπάμα (φωτ.), που έχει κάνει ήδη ένα μπεστ σέλερ με το αυτοβιογραφικό «Becoming». Οπως δήλωσε η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, σε αυτή την έκδοση συγκεντρώνει τις καλύτερες στρατηγικές της για να επιβιώσει κανείς μπροστά σε ένα «ανερχόμενο κύμα βίας και μισαλλοδοξίας» που μας απειλεί, «φρέσκες ιστορίες για την αλλαγή, την πρόκληση και τη δύναμη», σύμφωνα με τον εκδότη της.

(…) Τους τίτλους των τραγουδιών του νέου της άλμπουμ, που θα λέγεται «Renaissance» και θα κυκλοφορήσει στις 29 Ιουλίου, καθώς και τους συνθέτες και τους στιχουργούς τους, ανακοίνωσε η Μπιγιονσέ. Ετσι, εκτός από το κομμάτι «Break my soul», που κυκλοφορεί ήδη από τον Ιούνιο, οι φαν της Αμερικανίδας τραγουδίστριας θα την ακούν σύντομα να ερμηνεύει τα «America has a problem», «Alien Ssuperstar» και «Church girl», τα οποία έχουν γραφτεί από τους Jay-Z, Skrillex, Drake κ.ά.

(…) Κανονική νορβηγική απόβαση στο Παναθηναϊκό Στάδιο, με τη συναυλία των επανενωμένων Madrugada στις 24 Σεπτεμβρίου να κρύβει μια έκπληξη: τη βραδιά θα ανοίξει η 25χρονη Ελληνονορβηγίδα τραγουδίστρια Αμάντα Τένφιορντ, που μας συστήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία στον πρόσφατο διαγωνισμό της Γιουροβίζιον. «Ακουγα Madrugada από μικρό παιδί. Αυτή είναι και η πρώτη μου συναυλία στην Αθήνα – νομίζω ότι θα είναι πολύ πολύ ξεχωριστή», σημειώνει.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT