Πρόσωπα της Τετάρτης (03/08)

1' 1" χρόνος ανάγνωσης

Στο επίκεντρο έντονης κριτικής έχει βρεθεί τα τελευταία 24ωρα η Τέιλορ Σουίφτ (φωτ.) μετά τη δημοσίευση των στοιχείων σχετικά με τις εκπομπές βλαβερών για το περιβάλλον αερίων των ιδιωτικών τζετ γνωστών ιδιοκτητών. Η Αμερικανίδα σταρ φιγουράρει στην κορυφή της λίστας, με το αεροσκάφος της να έχει συμπληρώσει 170 πτήσεις μέσα μόνο στο πρώτο επτάμηνο του έτους. Ο εκπρόσωπός της πάντως δήλωσε πως η Σουίφτ δανείζει το συγκεκριμένο τζετ και σε άλλα άτομα για ταξίδια.

(…) Την καθιερωμένη φθινοπωρινή του συναυλία στην Τεχνόπολη ανακοίνωσε χθες ο Σωκράτης Μάλαμας. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης, έπειτα από μια πολύ επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία, θα επιστρέψει στις 11 Σεπτεμβρίου στο Γκάζι για να μοιραστεί μια τελευταία φορά τις μουσικές του με το κοινό. Μαζί του στο τραγούδι θα έχει ως συνήθως τον Φώτη Σιώτα και την Ιουλία Καραπατάκη.

(…) Ως μάρτυρας εναντίον της αμφισβητούμενης συγχώνευσης των εκδοτικών οίκων Penguin Random House και Simon & Schuster, που έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης, θα εξεταστεί ο δημοφιλής συγγραφέας Στίβεν Κινγκ. Ο συγγραφέας και πελάτης του Simon & Schuster έχει πει δημόσια ότι η επιδιωκόμενη συγχώνευση των δύο «γιγάντων» στον χώρο του βιβλίου θα απειλήσει την επιβίωση των ανεξάρτητων εκδοτικών οίκων και τάσσεται στο πλευρό της αμερικανικής κυβέρνησης που θέλει να ακυρώσει τη συμφωνία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT