Πρόσωπα της Παρασκευής (05/08)

59" χρόνος ανάγνωσης

Να ευχαριστήσει τους υποστηρικτές της και όσους βοήθησαν στη δημιουργία του «Batgirl», έσπευσε η Λέσλι Γκρέις (φωτ.), πρωταγωνίστρια της ταινίας που «κόπηκε» πρόσφατα από το στούντιο της Warner Bros. Η νεαρή ηθοποιός μίλησε για «την αγάπη καιτη σκληρή δουλειά που όλο το συνεργείο έδωσε στο φιλμ για επτά μήνες στη Σκωτία», προφανώς απογοητευμένη που η παραγωγή των 90 εκατ. δολαρίων δεν θα φτάσει ποτέ στις αίθουσες, αλλά ούτε και σε κάποια διαδικτυακή πλατφόρμα.

(…) Απρόθυμη –σε αντίθεση με άλλους βετεράνους συναδέλφους της– να πουλήσει τον μουσικό της κατάλογο φαίνεται να είναι η Μαντόνα. Μάλιστα, σε σχετική ερώτηση, η ίδια απάντησε λιτά: «Γιατί είναι τα δικά μου τραγούδια. Η ιδιοκτησία είναι το παν, έτσι δεν είναι;». Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό τον καιρό η Μαντόνα ετοιμάζει τη δική της κινηματογραφική αυτοβιογραφία, σε συνεργασία με την επιφανή σκηνοθέτιδα Ντιάμπλο Κόντι.

(…) Επειτα από τις πολύ επιτυχημένες εμφανίσεις του στο Ηρώδειο το 2019, ο Μάριο Μπιόντι επιστρέφει στην Ελλάδα για δύο συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, στις 10 Οκτωβρίου ο δημοφιλής Ιταλός ερμηνευτής θα βρεθεί στη σκηνή του Παλλάς, ενώ μία ημέρα αργότερα θα εμφανιστεί σε εκείνη του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης. Τα εισιτήρια είναι ήδη σε κυκλοφορία από το viva.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT