Πρόσωπα της Τρίτης (30/08)

54" χρόνος ανάγνωσης

Σε κόουτς… προφοράς κατέφυγε ο Ντάνιελ Κρεγκ προκειμένου να θυμηθεί το ιδίωμα του αμερικανικού Νότου που χρησιμοποίησε στο πρώτο «Knives Out». Ως γνωστόν ο Βρετανός ηθοποιός πρωταγωνιστεί και στο γυρισμένο στην Ελλάδα σίκουελ του Netflix, ωστόσο, όπως ομολόγησε ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του, είχε ξεχάσει εντελώς την προφορά του ήρωα, Μπενουά Μπλανκ, και έτσι χρειάστηκε να τη δουλέψει από την αρχή. Θυμίζουμε πως η ταινία κυκλοφορεί στην πλατφόρμα στις 23 Δεκεμβρίου.

(…) Πολλαπλές κατηγορίες για απρεπή σεξουαλική συμπεριφορά αντιμετωπίζει ο επικεφαλής των Arcade Fire, Γουίν Μπάτλερ (φωτ.). Συγκεκριμένα, τέσσερις διαφορετικές γυναίκες ηλικίας 18-23 ετών, τα ονόματα των οποίων δεν έχουν δημοσιοποιηθεί, κατηγορούν τον αστέρα της ροκ, με τον ίδιο να παραδέχεται τις επαφές και να δηλώνει λυπημένος «για όσους πληγώθηκαν από τη συμπεριφορά μου», επιμένοντας ωστόσο πως αυτές ήταν απολύτως συναινετικές.

(…) Ανοιξε η προπώληση για την παράσταση που θα δώσει ο Τζον Μάλκοβιτς (φωτ.) στις 6 Οκτωβρίου στο Ηρώδειο. Ο σπουδαίος Αμερικανός ηθοποιός έρχεται στη χώρα μας για να παρουσιάσει το επιτυχημένο, σαρκαστικό πρότζεκτ «The Music Critic», σε σύλληψη και δημιουργία του διάσημου βιολιστή, συνθέτη, παραγωγού και ηθοποιού Αλεξέι Ιγκουντέσμαν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT