Πρόσωπα της Παρασκευής (07/10)

1' 0" χρόνος ανάγνωσης

Ολοκλήρωσε το κάστινγκ και πλέον ζεσταίνει τις μηχανές για την παραγωγή του επικού «Megalopolis», ο Φράνσις Φορντ Κόπολα (φωτ.). Οπως έγινε πρόσφατα γνωστό, ο σπουδαίος Αμερικανός κινηματογραφιστής έχει πια συγκεντρώσει ένα καστ αστέρων (Ανταμ Ντράιβερ, Φόρεστ Γουίτακερ, Σάια Λαμπέφ, Λόρενς Φίσμπερν κ.ά.) σε μια παραγωγή περίπου 100 εκατ. δολαρίων, την οποία μάλιστα χρηματοδοτεί σχεδόν εξ ολοκλήρου ο ίδιος. Οσο για την υπόθεση, αυτή συνδέει τη μοίρα της Ρώμης με έναν σύγχρονο κόσμο, ανίκανο να λύσει τα συσσωρευμένα κοινωνικά προβλήματα.

(…) Στα (αναμφίβολα κομψά) παπούτσια του Καρλ Λάνγκερφελντ πρόκειται να μπει σύντομα ο Τζάρεντ Λέτο (φωτ.), καθώς ο Αμερικανός ηθοποιός θα υποδυθεί τον διάσημο σχεδιαστή μόδας σε μια επερχόμενη κινηματογραφική βιογραφία. Το πρότζεκτ βρίσκεται προς το παρόν σε πρώιμο στάδιο παραγωγής, δίχως ανακοινώσεις για σκηνοθέτη ή άλλους συντελεστές, ωστόσο φαίνεται πως βρίσκεται στις βασικές προτεραιότητες του Λέτο, ο οποίος εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο υπογράφει και ως παραγωγός.

(…) Αποχωρεί από την ενεργό δράση ο μαέστρος και πιανίστας Ντάνιελ Μπαρενμπόιμ (φωτ.) για λόγους υγείας. Ο διάσημος μαέστρος, ο οποίος θα τιμηθεί με το βραβείο Θεοφανώ σε λίγες ημέρες στη Θεσσαλονίκη, ανακοίνωσε πως πάσχει από μια νευρολογική ασθένεια και, ως εκ τούτου, δεν θα είναι σε θέση να ασκήσει τα καθήκοντα του αρχιμουσικού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT