Πρόσωπα: Ο διάσημος σεφ Michel del Burgo αναλαμβάνει το εστιατόριο της Σπονδής

Πρόσωπα: Ο διάσημος σεφ Michel del Burgo αναλαμβάνει το εστιατόριο της Σπονδής

1' 21" χρόνος ανάγνωσης

Διεθνή συμφωνία «κορυφής» ανάμεσα στην ελληνική εταιρεία παραγωγής Faliro House που ανήκει στον Χρήστο Β. Κωνσταντακόπουλο και τη FilmNation Entertainment, υπεύθυνη για ταινίες όπως το «Ολα Χάθηκαν» και το «Nebraska», ανακοινώθηκε στη διάρκεια του 64ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου. Η συμφωνία θα είναι διετής και σύμφωνα με το Screen International θα περιλαμβάνει τέσσερα με οκτώ πρότζεκτ ετησίως. «Είναι τιμή όταν κάποιος σαν τον Γκλεν Μπάσνερ σου ζητάει να συνεργαστείς μαζί του», δήλωσε ο Χρήστος Β. Κωνσταντακόπουλος.

…Υπεγράφη από τον υπουργό ΠΕΚΑ Γιάννη Μανιάτη η απόφαση έγκρισης περιβαλλοντικών όρων για την ανάπλαση της οδού Πανεπιστημίου, την επέκταση του τραμ και τις σχετικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο πλαίσιο της ανασυγκρότησης του κέντρου της Αθήνας. Σύμφωνα με το υπουργείο, το έργο, συνολικού προϋπολογισμού ύψους 78.500.000 ευρώ θα αποτελέσει καταλύτη της συνολικής ανασυγκρότησης του κέντρου της Αθήνας και της ανάδειξης του μητροπολιτικού της χαρακτήρα.

…Επιβεβαιώνονται οι καλές σχέσεις ανάμεσα στον πρόεδρο του ΣΕΒ και γνωστό συλλέκτη Δημήτρη Δασκαλόπουλο και στη διευθύντρια του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης Αννα Καφέτση. Η παρουσίαση των δράσεων του οργανισμού ΝΕΟΝ που ίδρυσε ο κ. Δ. Δασκαλόπουλος θα γίνει την Τετάρτη στην προσωρινή έδρα του ΕΜΣΤ στο Ωδείο Αθηνών, ενώ είναι γνωστό ότι ο ίδιος οργανισμός θα χορηγήσει αποκλειστικά τις θερινές εκδηλώσεις στο δώμα του νέου Φιξ.

…Ενας σημαντικός σεφ από τις κουζίνες του κόσμου, ο βραβευμένος με τρία αστέρια Michelin Michel del Burgo καταφθάνει στην Αθήνα για να αναλάβει στο εστιατόριο της Σπονδής. Τελευταίος σταθμός του διάσημου σεφ ήταν το διάσημο «L’ Atelier de Joel Robuchon» στο Χονγκ Κονγκ που έχει βραβευτεί με τρία αστέρια Michelin, ενώ ο ίδιος υπήρξε επί σειρά ετών σεφ του ναού της γαλλικής κουζίνας «Taillevent».

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT