Πρόσωπα: Ερχεται και επίσημα ο Μπομπ Ντίλαν

Πρόσωπα: Ερχεται και επίσημα ο Μπομπ Ντίλαν

1' 31" χρόνος ανάγνωσης

Ε-ε-έρχεται και με τη βούλα της επίσημης ιστοσελίδας του ζωντανού θρύλου της αμερικανικής μουσικής. Ο Μπομπ Ντίλαν (φωτ.) θα δώσει από μία συναυλία τον προσεχή Ιούνιο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας που πραγματοποιεί φέτος με τίτλο «Never Ending Tour». Πιθανές ημερομηνίες είναι η 22 Ιουνίου για τη Θεσσαλονίκη, στο Λιμάνι και την επόμενη μέρα, 23 Ιουνίου, στο Terra Vibe στη Μαλακάσα.

…Πολύ καλές εντυπώσεις άφησαν οι Minor Project στην εκδήλωση της «Καθημερινής» για την ελληνική ποίηση που διοργάνωσε την περασμένη Πέμπτη σε συνεργασία με το Gazarte. Εκεί παρουσίασαν και μερικά από τα καινούργια τους τραγούδια που όπως μας εκμυστηρεύτηκε ο leader της μπάντας Στάθης Δράκος θα ηχογραφηθούν μέσα στο καλοκαίρι για να κυκλοφορήσουν αργότερα ως ο κορμός της δεύτερης δισκογραφικής δουλειάς του πολλά υποσχόμενου γκρουπ.

…Ενα «ημι-ντοκιμαντέρ» για τον Ιγκι Ποπ και τους The Stooges, που ο ίδιος περιγράφει στο indiewire ως «ένα μικρό ποιητικό δοκίμιο», και μία όπερα για τον φυσικό και εφευρέτη Νικόλα Τέσλα, έναν από τους ανθρώπους που ο Τζιμ Τζάρμους θαυμάζει, είναι ορισμένα από τα άμεσα μελλοντικά σχέδια του δημοφιλούς δημιουργού. Μπροστά έχει μπει, σύμφωνα με δηλώσεις τους και στους New York Times και η επόμενη ταινία μυθοπλασίας με την έναρξη των γυρισμάτων να τοποθετείται το φθινόπωρο. Το φιλμ, χωρίς να περιγράφεται ως «κωμωδία», θα έχει σύμφωνα με τον ίδιο τον Τζάρμους πολλά «αστεία πράγματα».

…Σε μια μικρή πόλη της Ιρλανδίας ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας και πρώτης αγγλόφωνης ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου «The Lobster». Τοποθετημένη σε ένα όχι τόσο μακρινό μέλλον, όλοι οι μόνοι άνθρωποι της πόλης συλλαμβάνονται και μεταφέρονται στο ξενοδοχείο. Εκεί είναι υποχρεωμένοι να βρουν έναν ταιριαστό σύντροφο μέσα σε 45 μέρες. Αν αποτύχουν μεταμορφώνονται σε ένα ζώο της επιλογής τους κι απελευθερώνονται στο δάσος. Ενας απελπισμένος άντρας το σκάει από το ξενοδοχείο στο δάσος εκεί όπου ζουν οι μοναχικοί κι εκεί ερωτεύεται.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT