Πρόσωπα: “Μυστήριο” ο θάνατος του σκηνοθέτη Μαλίκ Μπεντζελούλ

Πρόσωπα: “Μυστήριο” ο θάνατος του σκηνοθέτη Μαλίκ Μπεντζελούλ

1' 25" χρόνος ανάγνωσης

Aδιευκρίνιστα παραμένουν τα αίτια του ξαφνικού θανάτου του Σουηδού σκηνοθέτη Μαλίκ Μπεντζελούλ  (φωτ.) που βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στη Στοκχόλμη. Ηταν μόλις 36 ετών. Σύμφωνα με την αστυνομία δεν υπάρχουν ενδείξεις που να συνηγορούν στην εγκληματική πράξη. Ο αλγερινής καταγωγής Μαλίκ Μπεντζελούλ είχε βραβευτεί με το Οσκαρ καλύτερου ντοκιμαντέρ το 2013 για το «Ψάχνοντας τον Sugar Man» που αφορούσε την ασυνήθιστη καριέρα ενός σχεδόν άσημου ροκ καλλιτέχνη από την Αμερική του μουσικού Σίξτο Ροντρίγκεζ.

…Στη δημοσιότητα δόθηκε η πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα της νέας ταινίας της Αθηνάς Τσαγγάρη Chevalier με τους πρωταγωνιστές Γιώργο Κέντρο, Πάνο Κορώνη, Βαγγέλη Μουρίκη, Μάκη Παπαδημητρίου, Γιώργου Πυρπασόπουλου και Σάκη Ρουβά να εικονίζονται πάνω στο γιοτ που εξελίσσεται η ιστορία. Πρόκειται για την τρίτη μεγάλου μήκους ταινία της Αθηνάς Τσαγγάρη.

…Εγραφε στο χθεσινό της φύλλο η «Κ» για την αποκατάσταση των δύο κτιρίων στη συμβολή των οδών Χέυδεν και Αχαρνών και από παράλειψη δεν αναφέρεται ο φορέας υλοποίησης του έργου που είναι ο Δήμος Αθηναίων, ιδιοκτήτης των διατηρητέων. Η πρωτοβουλία για την αποκατάσταση του ιστορικού Γυμνασίου ανήκει στον δήμαρχο Γιώργο Καμίνη. Οι μελέτες του έργου, έπειτα από συνεννόηση της αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Νανάς Σπυροπούλου με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΟΣΚ Α.Ε. Ηρακλή Δρούλια, παραχωρήθηκαν ως δωρεά στον Δήμο Αθηναίων. Η κ. Νανά Σπυροπούλου «έτρεξε» τις σχετικές διαδικασίες για να συνταχθούν οι μελέτες και να ενταχθεί το έργο στο ΕΣΠΑ. Τα καλά να λέγονται.

…Με ευδιάκριτο το σημάδι (ένα τσιρότο) από την τελευταία περιπέτεια της υγείας του έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση ο Χιου Τζάκμαν στο Πεκίνο κατά τη διάρκεια της κινεζικής πρεμιέρας της νέας του ταινίας. Ο 46χρονος ηθοποιός υπεβλήθη σε δεύτερη επέμβαση για την αφαίρεση καρκινώματος από το πρόσωπό του, ενώ προέτρεψε το κοινό να χρησιμοποιεί αντηλιακό.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT